Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta loví na zoznamke! Prezradila, ktorých celebritných kolegov tam ešte našla!
Zdielať na

Agáta loví na zoznamke! Prezradila, ktorých celebritných kolegov tam ešte našla!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová nemá veľi šťastie v láske. Nevyšlo jej manželstvo s jej kedysi najlepším kamarátom Jakubom Prachařom, s ktorým má dcérku Miu, nevyšiel ani vzťah s otcom jej prvorodeného syna, a nevyšlo ani snáď päť vzťahov, ktoré mala po rozchode s Prachařom. Hoci sa po poslednom rozchode dušovala, že chlapov nechce nejakú dobu ani vidieť, zjavne to bola len veľmi krátka doba.

Modelka, moderátorka a influencerka Agáta Hanychová sa len pred zhruba mesiacom a pol rozišla s potetovaným stolárom Adamom Reiterom, s ktorým plánovali veľkolepý spoločný projekt o ceste obytným autom po Česku. Hoci presne nepomenovala dôvod, klebetilo sa, že Adam divoko flirtoval kade-tade. To by bol iste dôvod, prečo by mala byť Agáta poriadne znechutená a nejakú dobu by vzťahy s mužmi neskúšala. Napokon, aj to sama tvrdila.

Aktuálne sa ale priznala k tomu, že opäť surfuje na zoznamke. Zatiaľ nepriznala žiadne známosti, zato "natrela" celebritných kolegov, ktorých tam objavila. Dokonca aj fešáka, akého by tam asi nikto nečakal.

Agáta rada budí rozruch všelijakými zvláštnymi vyhláseniami:

"Objavila som tam Bena, tak som mu dala lajk. Ale on mi ho neopätoval," prezradila naoko sklamane Agáta. Ben je nepochybne Ben Cristovao, ktorý je pre svoj mimoriadne atraktívny vzhľad zrejme najžiadanejší slobodný mládenec v Česku. Aby toho nebolo málo, Agáta spevákovi nedala pokoj a na otázky o jeho sexuálnej orientácii, ktorú mnohí spochybňujú preto, že je už dlho single, odpovedala jasne. "Ja som s ním pred rokmi čosi mala, takže si to nemyslím," potvrdila Hanychová Benovu heterosexualitu a zároveň priznala románik.

Agáta láka mužov do svojej novej relácie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

No Ben nebola jediná známa osobnosť, na ktorú na zoznamke narazila. Objavila tam aj svoju bývalú švagrinu, herečku Marianu Prachařovú, influencerku Týnuš Třešničkovú či youtuberku Annu Šulcovú. Nuž, každý hľadá lásku ako vie, aj toto je cesta. No paradoxne práve Agáta, ktorá nemá veľmi šťastie na pevné vzťahy, bude radiť mužom, ako ženy zaujať. "Budem vybraným mužom radiť, ako sa na zoznamku vyfotiť, poradím s oblečením, účesom a ako najlepšie zbaliť ženu svojich snov," pochválila sa Hanychová novým projektom. Samozrejme, na to zvrhla aj fakt, že má zoznamku stiahnutú aj mobile - tvrdí, že skutočne nikoho nehľadá, nahliada tam len pracovne. No možno bude radiť tak dobre, že napokon niekto podľa jej návodu zbalí aj ju samotnú.

Súvisiace články

Najčítanejšie