Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Niekdajší Ken, dnes Barbie si neustrážila nové mega prsia! Ukázala rovno aj bradavku!
Zdielať na

Niekdajší Ken, dnes Barbie si neustrážila nové mega prsia! Ukázala rovno aj bradavku!

Zdroj: Instagram/Jessica Alves

Ešte minulý rok si na Vianoce pod stromček želala Jessica Alves (37) zväčšiť svoje už beztak veľké silikónové prsia. Ako vidieť na profile jej sociálnej siete, jej prianie sa splnilo a svojim fanúšikom a sledovateľom to cez víkend potvrdila vo videu z nemocničnej izby istej súkromnej kliniky.

Na videu, ktoré Jessica Alves nedávno pridala do instastories, táto výstredná modelka sebavedome vlní obrovskými prsiami tak divoko, až jej v istom momente vykukla bradavka. Problém s tým zrejme nemala, a dokonca si ju ani neprekryla emoji srdiečkom, ako to zvykla robiť predtým, kvôli obave z toho, aby ju administrátori sociálnej siete opäť nezablokovali.

Začiatkom roku táto po popularite túžiaca živá Barbie informovala o chirurgickej zmene svojho pohlavia, predtým ale podstúpila viaceré iné chirurgické zákroky, aby sa  čo najviac priblížila svojmu idolu z detstva. Vraj už vtedy, ešte ako chlapec, sa s obľubou hrával s Barbie. Bola to pre neho tá najkrajšia hračka. V dospelosti sa rozhodol zmeniť svoju vizáž na Kena, ale neskôr mu ani to nestačilo, rozhodol sa podstúpiť operácie, aby sa konečne premenil na ním obdivovanú Barbie. Rada sa ukazuje a bez publika to snáď pre ňu nemalo ani zmysel. Premenu si veľmi vychutnáva. Svoj doterajší život opísala na Instagrame, že sa cítila 36 rokov ako "húsenica", ale "teraz som motýľ a som pripravená lietať."   

Jessica, ešte ako Rodrigo, skúsil šťastie aj hudobnom priemysle, avšak bez väčšieho úspechu. Pozrite si videoklip k piesni Plastic World:

S premenou začala Jessica Alves už minulý rok, pred Vianocami nechala počuť, že niekoľko ďalších operácií ešte chce podstúpiť. Tie si vraj želala ako vianočný darček. "Prajem si viac plastických operácií. Potrebujem liposukciu a vymeniť prsia. Chcela by som väčšie," vyslovila nahlas želanie. A ako vidieť, splnilo sa jej to.

Pozrite sa, ako Jessice pri vlnení pred kamerou vykukol prsník:

Instagram/JA

​Už po prvých vlaňajších plastikách sa vyjadrila pre denník The Mirror: "Konečne sa cítim ako skutočné ja. Očarujúca, krásna a ženská".  Všetky ženské znaky si dala chirurgmi riadne zvýrazniť. Okrem pŕs má nadmerne vyplnené aj boky a pozadie. Jej nové, platinovo blond vlasy pripomínajú tie, aké mala Marilyn Monroe. Nedávno v Las Vegas všetko predviedla vďaka priliehavým modrým šatám s hlbokým výstrihom a vysoko siahajúcim rozparkom.

 Jessica prešla za posledné roky poriadnou premenou a s plastickými opráciami, zdá sa, nemieni prestať:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Takto vyzerala Jessica ešte ako muž menom Rodrigo:

​Riadi sa heslom, ktoré zverejnila na Instagrame. "Šťastie nezávisí na tom, koľko toho máme, ale ako veľmi si dokážeme užívať," prehlásila. Obdivuje aj svoju novú vagínu, ktorá by mala fungovať ako ktorákoľvek biologická. Chýba jej ale ešte partner do života. Ponúk aj so štedrými ponukami vraj dostala už dosť, ale ona hľadá lásku, jej telo nie je na predaj. Nájsť ju je ďalšia z jej túžob už na tento rok. Niečo preto robí, už v lete má bežať jej nová reality show Love Me Gender. Jessica navštívi šesť svetových metropol a verí, že v jednej z nich narazí na toho pravého, s ktorým bude môcť mať aj potomka. Dovtedy sa snaží čo najviac upútavať aj v rámci reklamy na seba pozornosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie