Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
A je to vonku! Thomas Puskailer prezradil pohlavie bábätka, ktoré s manželkou čakajú!
Zdielať na

A je to vonku! Thomas Puskailer prezradil pohlavie bábätka, ktoré s manželkou čakajú!

Sympatický jojkársky moderátor, spevák a muzikálový herec Thomas Puskailer prezradil, aké pohlavie bude mať bábätko, ktoré sa jeho manželke Abbie už čoskoro narodí. Vybral si na to originálny spôsob - kolegom v JOJke a exkluzívne divákom Ranných novín to prezradil prostredníctvom torty.

Thomas Puskailer je už pomaly desať rokov šťastne ženatý so svojou anglickou manželkou Abbie, pričom ich vzťah trvá už pekných 15 rokov. Spoločne sa tešia z trojročného synčeka Noaha, a onedlho pribudne ďalšie bábo. Na stredu ráno si pre divákov Ranných Novín televízie JOJ pripravil sympatický Thomas veľké odhalenie.

​Thomasuž koncom novembra minulého roka opísal, ako vôbec zistili, že sa im to, o čom už dlho snívali, splnilo. "Abbie to zistila tak, že ako si večer niekedy dáva víno, tak zrazu jej nechutilo a ráno jej nechutila ani káva. Mali sme doma starý test schovaný, tak že ho vyskúša. Položila ho vedľa kávovaru a potom sa k nemu vrátila a bol pozitívny," opisuje krásne momenty nastávajúci dvojnásobný otec. Nemohli tomu uveriť a keďže bol test starý, radšej bežal Thomas nakúpiť nové. A všetky ukázali to isté. 

Dnes už presne vedia aj to, na akého súrodenca sa môže Noah tešiť. Do štúdia Ranných novín priniesol Thomas tortu. Po jej rozkorojení malo byť jasné, čo to bude. Ešte predtým si dali kolegovia tipovačku, Alenka Stračiaková bola presvedčená, že to bude dievčatko, ostatní tipovali chlapca.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Puskailer (@thomaspuskailer)

A torta bola - modrá! K Noahovi pribudne braček a Thomas netají nadšenie. Druhého syna si veľmi želal a tak sa mu splnil sen. Ale ako sa hovorí - najdôležitejšie je aj tak to, aby boli všetci zdraví. Gratulujeme!

Súvisiace články

Najčítanejšie