Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zasnúbený seriálový Chandler z Priateľov si poriadne zavaril! Flirtoval na zoznamke s dievčinou, tá to zverejnila!
Zdielať na

Zasnúbený seriálový Chandler z Priateľov si poriadne zavaril! Flirtoval na zoznamke s dievčinou, tá to zverejnila!

Archívne video

V už kultovom seriáli Priatelia patril medzi najobľúbenejšie postavy. V skutočnosti toho Matthew Perry nemá s Chandlerom Bingom až toľko spoločné. Žiadna veľká láska a svadba sa zatiaľ nekonala, zato bojoval roky so závislosťou na alkohole a stále sa borí s obezitou. No v jeho živote sa, našťastie, vyskytujú aj svetlé momenty - napríklad v podobe krásnej, o 32 rokov mladšej snúbenice. No možno si to pokašľal.

Už druhý príbeh hollywoodskeho herca v priebehu pár dní obletel svet v súvislosti so zoznamkou pre celebrity. Internetovaná zoznamka každého registrovaného dôkladne preveruje a vstup má skutočne len vyberaná smotánka. To ale platí najmä pre mužov, zdá sa. Na druhej strane sa totiž môžu stať členkami aj mladučké ženy, ktoré nemožno považovať ani za osobnosti, ani za celebrity, sú len jednoducho krásne a mihli sa kde-tu na sociálnych sieťach ako influencerky. Akurát treba rátať s tým, že zachovanie súkromia pubertálnym dievčatám nemusí hovoriť veľa.

Mladá tiktokerka menom Kate Haralson sa aktuálne rozhodla prehovoriť o tom, že ju zoznamka dala dokopy s 51-ročným Matthewom Perrym a rozhovor sa jej zdal byť zvláštny a nevhodný, prezradila portálu Page Six. Odohral sa už pred rokom, no povzbudil ju práve príbeh inej tiktokerky, ktorú pre zmenu oslovil Ben Affleck.

Pripomeňte si zbožňovaného Chandlera Binga:

Kate zverejnila video rozhovoru s Mattom nakoľko vraj nepovažuje za správne, aby starší muži oslovovali tak mladé dievčatá, ako je ona. Perry ju oslovil a ona ponuku prijala, nakoľko si pomyslela, že to bude zábava, porozprávať sa s ním. Potom si zahrali hru na otázky a odpovede. Hoci žiadna z nich nebola sexuálneho charakteru, aj tak sa pri niektorých cítila zvláštne. "Som tak starý, ako tvoj otec?" znela jedna z otázok, ktoré Kate vyviedli z miery. Matthew je totiž ešte o rok starší a vtedy si uvedomila, že to nie je v poriadku.

TikTok

​Po zverejnení videa sa na ňu zvalila kopa hnevu, ľudia ju obviňujú len zo zviditeľňovania. "Mnoho ľudí hovorilo, že je to špina a zloba za to, že som to zverejnila a cítila som sa preto fakt zle. Na druhej strane mám pocit, že kopa ľudí z Hollywoodu sa prihovára mladučkým dievčatám to je podľa mňa niečo, o čom by ľudia mali vedieť," vyjadrila sa Kate, ktorá tvrdí, že Priateľov nikdy nevidela. S Perrym sa nikdy osobne nestretla, hoci jej to navrhol slovami: "Možno si raz spravíš test na covid a prídeš sem". Matthew sa k slovám dievčiny nevyjadril, prekvapivé je len to, že ju z celebritnej zoznamky ešte nevyhodili. Zásadné pravidlo tam totiž je jednoznačne to o zachovaní diskrétnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie