Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Bohuš Matuš a Lucinka zverejnili svadobné oznámenie! Namiesto klasiky spísali hotový román vysvetliviek!
Zdielať na

Bohuš Matuš a Lucinka zverejnili svadobné oznámenie! Namiesto klasiky spísali hotový román vysvetliviek!

Zdroj: instagram/BMaL

Svadobný deň sa spevákovi Bohušovi Matušovi (48) a Lucii Palkaninovej (17) blíži rýchlym tempom. Na tento  významný deň už majú všetko prichystané, vrátane pozvánky. Zúčastniť sa na tejto slávnosti budú môcť len tí najbližší, aj vzhľadom na nariadenia vlády kvôli covidu. Rozhodli sa to "po lopate" vysvetliť aj na svadobnom oznámení. 

Zvedavci z radov cudzích ľudí nebudú mať povolený vstup do areálu zábavného parku Krtkův svět, kde sa bude na budúcu stredu konať ako sobáš, tak aj svadobná hostina Bohuša Matuša a Lucinky, ktorá v ten deň oslávi 18. narodeniny. Na poriadok budú dohliadať pracovníci strážnej služby, ktorých objednal ženích, aby sa cítila nevesta, ako aj všetci hostia počas celej súkromnej slávnosti bezpečne, prezradil portálu Život v Česku.

Niektoré obdivovateľky Matuša sa totiž zastrájali, že sa na jeho sobáš a svadobnú oslavu dostanú, aj keby mali preliezť plot, čo najmä budúcu nevestu Luciu znepokojilo. Samozrejme jej na tomto významnom dni, keď sa okrem sobáša stane aj plnoletou, veľmi záleží, bola by nerada, keby to niekto kazil. Prípravám venovala veľkú pozornosť, vybrala aj elegantné oznámenie a pozvánku v ružových tónoch s kvetinami. "Celé to nechala vyrobiť Lucka, vlastne veľa vecí v rámci svadby organizuje," pochválil svoju budúcu manželku spevák v rozhovore pre Život v Česku. "Je v tomto veľmi starostlivá. Veľmi sa na svadbu tešíme," dodal po prvýkrát sa ženiaci populárny český muzikálový spevák.

Toto prezradil Matuš o vzťahu s Lucinkou pred rokom:

Svadobné oznámenie je jednoduché, elegantné a skutočne romantické - hlavným motívom je ruža, pozrieť si ho môžete TU. Prekvapil ale text. Kým obvykle je na oznámeniach len stručne napísané kde a kedy snúbenci manželstvo uzavrú, budúci Matušovci pridali celý román, v ktorom vysvetľovali, prečo všetkých nepozývajú na obrad. Ospravedlňujúcim tónom napísali, že vzhľadom k opatreniam sa na obrad nebude môcť pozrieť dokonca ani celá rodina, nieto ešte známi a priatelia. Zato všetkých, ktorým oznámenie poslali, pozvali potom na oslavu do zábavného parku, kde sa bude konať žúr pod holým nebom. Predpoveď počasia je zatiaľ priaznivá, prinajhoršom ale majú dohodnuté aj vnútorné priestory neďalekej budovy. Za svedkov by mali mať hudobného bossa Františka Janečka a muzikálovú speváčku Moniku Sommerovú, zjavne vyberal Matuš.

Možno aj touto krásnou čelenkou ozdobí Lucie svoju dcérku na svadbe:

Zatiaľ "len "snúbenci sa stali na Mikuláša už aj rodičmi, ich dcérka Natália sa, samozrejme, zúčastní veľkej parády, keď oficiálne spoja svoje životy v manželskom zväzku. Postará sa o ňu iste najmä Luciina mama, keďže budúci novomanželia sa Nati, ako ju volajú, nebudú môcť vždy venovať v plnej miere, čo sa v tak veľký deň ani nedá. Už len aby sa nevyplnili hrozby niektorých neokrôchaných fanúšičiek, ktoré sa chceli dostať na sobáš stoj čo stoj. To už má na zodpovednosť ochranka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie