Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezdny herec ukázal svoje "karanténne" telo, tehličky sú fuč! V horšej forme ešte nebol!
Zdielať na

Hviezdny herec ukázal svoje "karanténne" telo, tehličky sú fuč! V horšej forme ešte nebol!

Archívne video

Od minuloročného marca bolo len pár týždňov ľuďom umožnené normálne fungovať a ísť si napríklad zacvičiť do posilňovne. Nehovoriac o tom, že byť zavretý doma ľahko zvádza k prejedaniu, a tak teraz ľudia hlásia "epidémiu nadváhy". Tento následok pandémie sa nevyhol ani inokedy úplne dokonalému Willovi Smithovi.

Táto usmievavá hollywoodska hviezda má síce už 52 rokov, no akoby na neho čas nedosiahol. Will Smith má stále rovnaké chlapčenské oči, nezbedný úsmev a dokonalú figúru. Vlastne, to posledné už neplatí. Neprajníkom, ktorí nechápali, ako sa dokázal udržiavať tento "muž v čiernom" v takej perfektnej forme, iste veľmi ulahodili fotky, ktoré herec aktuálne zverejnil na Instagrame.

Azda v každom filme Willa Smitha bola aspoň jedna scéna, kde ukázal svoju vyšportovanú figúru. Nezabudnuteľný je jeho vytesaný trup najmä z apokalyptického filmu Ja, legenda. Skutočne, tá verzia Willovej postavy je už len legenda.

Pripomeňte si Willa vo filme Ja, legenda, kde ukáže svoju perfektnú figúru:

Smith sa k "pneumatikám" priznal dobrovoľne a rovnako dobrovoľne ich ukázal aj svetu, čo je nepochybne znak nielen jeho zmyslu pre humor, ale aj neochvejného sebavedomia. Pár kíl nadváhy predsa nedokáže zmazať, ani znehodnotiť jeho skvelé výkony, ktorými obšťastnuje fanúšikov už pomaly 40 rokov. "Budem k vám úprimný. Som v najhoršej kondícii v živote," napísal k skutočne nelichotivej fotke v trenkách a teplákovej bunde. Nesmierne tým pobavil nielen jazdca F1, Lewisa Hamilotna, ale aj mnohé iné celebrity, na čele s Arnoldom Schwarzeneggerom. "Ach, úbohé dieťa, plačem pre teba, no aj tak si stále v lepšej forme, ako 90 % Američanov," zhodnotil kriticky najslávnejší kulturista, akčný hrdina a bývalý guvernér Kalifornie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith)

No ešte horšia bola ďalšia rozpohybovaná fotka. Tam už skutočne bolo vidno padajúci kotlík a faldy aj na chrbte. "Toto telo ma prenieslo cez celú pandémiu a nespočet dní prehrabujúc sa v špajzi. Milujem moje telo, ale chcem s acítiť lepšie. Už žiadne polnočné muffiny, hotovo! Dostanem sa do najlepšej formy v živote," zastrája sa päťdesiatnik Smith, no nie je dôvod mu neveriť. Napokon, byť vo forme je súčasť jeho práce, za ktorú je kráľovsky platený.

Súvisiace články

Najčítanejšie