Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan poriadne prekvapila! Podľa príbehu Harryho a Archieho napísala knihu pre deti!
Zdielať na

Meghan poriadne prekvapila! Podľa príbehu Harryho a Archieho napísala knihu pre deti!

Archívna reportáž

Vojvodkyňa Meghan v sebe objavila ďalší talent. Možno uspeje ešte lepšie, ako sa jej to podarilo ako herečke, ako spisovateľka, minimálne čo sa rozprávok pre deti týka. Knižka s názvom Lavička vyšla len pár dní pred Archieho druhými narodeninami, ktoré oslávi 6. mája.

Meghan ukázala, že má v sebe básnické črevo už pred dvomi rokmi, keď Harrymu napísala báseň pri príležitosti jeho prvého Dňa otcov. Tentokrát to poňala ešte veľkolepejšie a na svete je jej prvá kniha. Online vyšla 4. mája, v tlačenej verzii ju svet uvidí 8. júna. V pláne je aj audiokniha, ktorú by mala narozprávať samotná Meghan.

Kniha s názvom Lavička hovorí o pute medzi otcom a synom a Meghan k jej napísaniu inšpiroval vzťah jej manžela s ich synom Archiem. O akvarelové ilustrácie sa postaral oceňovaný ilustrátor Christian Robinson. Na titulke knihy je lavička pod stromom, obklopená vtákmi.

Meghan je skutočne milujúca matka:

"Príbeh Lavičky začal vznikať ako báseň, ktorú som napísala pre môjho manžela na Deň otcov, mesiac potom, čo sa narodil Archie. Z tej básne sa stal príbeh," opísala zrodenie knihy pre deti samotná autorka, vojvodkyňa Meghan. Netají sa tým, že je nadšená z práce ilustrátora. "Christian zachytil krásnymi a éterickými akvarelovými farbami tú vrelosť, radosť a potrebnosť vzťahu medzi otcami a synmi vo všetkých aspektoch života," nadchýna sa vojvodkyňa, pre ktorú boli vydarené ilustrácie veľmi dôležité.

"Robím si nádej, že Lavička zarezonuje v každej rodine, bez ohľadu na prostredie, tak veľmi, ako v mojom prípade," dúfa Meghan pri svojej prvotine. Podľa pár ukážok ide o citlivé chvíle synov a otcov, napríklad zvítanie pri príchode z vojenskej služby, ale aj poobednajší oddych v náručí, či slzy šťastia. Meghan narába s emóciami a odbúrava stereotyp tvrdých mužov, ktorí nedokážu byť vnímaví a citliví. Vydavateľ ku knihe napísal: "Je to výnimočnom pute medzi otcom a synom z pohľadu matky. Inšpirované jej vlastným manželom a synom". Hoci sa to zdá byť len maličkosť, niet pochýb, že aj tento počin prinesie vojvodom ďalšiu významnú sumu do ich rozpočtu. Už teraz sa odhaduje, že budú najlepšie zarábajúcim celebritným párom sveta. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie