Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ceterová chce s Vémolom priviesť dieťa do tradičnej rodiny! Prezradila aký bude výber mena a pohlavie bábätka!
Zdielať na

Ceterová chce s Vémolom priviesť dieťa do tradičnej rodiny! Prezradila aký bude výber mena a pohlavie bábätka!

Archívne video

Ešte neukončila ani prvý trimester, no už o tom vedia všetci. Zápasník MMA, Karlos Vémola, mal totiž potrebu pochváliť sa svetu okamžite potom, čo mu jeho snúbenica, niekdajšia playmate Lela Ceterová, zvestovala pozitívny test. Hoci sa aj podľa bolestných skúseností mnohých žien odporúča počkať so zverejnením správy až do štvrtého mesiaca, tento párik verí, že všetko bude v poriadku a Lela úprimne odpovedá na všetky otázky.

Hoci sa Slovenka Lela Ceterová a Čech Karlos Vémola netajili tým, že po obnovení lásky a zásnubách rozhodne plánujú ďalšie deti, dokonca vraj až štyri, azda ani oni nečakali, že sa to podarí tak rýchlo. Tehotenstvu totiž zrejme mala ideálne predchádzať ešte svadba, ktorú majú naplánovanú na júl. Lela ale končí druhý mesiac, počas svadby bude v piatom, to sa možno už bude bruško aj celkom jasne črtať.

Užiť si veľkolepú svadbu bez bábätka v brušku by bolo pre Ceterovú zrejme o niečo pohodlnejšie, keďže pre portál Život v Česku priznala, že ju "druhý stav" dokáže poriadne potrápiť. "Niekto má ranné nevoľnosti, ja ich mám po celý deň. Skáče to hore-dole, každý deň je to trochu iné - sama neviem, na čom záleží. Som ale rada, že sa stále držím, presne v tomto období, keď som čakala dvojčatá, som skončila v nemocnici. Vtedy mi bolo fakt zle a naozaj som to nezvládala," spomenula si na trpké obdobie, keď o jedno dieťatko prišla.

Toto prezradil Vémola o vtedy čerstvom rozchode s Lelou začiatkom októbra vo svojej šou:

Teraz je situácia iná aj preto, že už má dcérku Lily a chce jej byť plne k dispozícii. "Vtedy som to prežívala inak, dnes sa proste zapriem a idem ďalej. Myslím, že ako žena som dnes silnejšia a odhodlanejšia, aj keď je jasné, že sa tiež snažím dosť odpočívať," opísala svoju súčasnú situáciu. Velebí svoju dcérku za to, že sa vie aj sama pohrať a Lela si zatiaľ môže oddýchnuť. Karlos má aktivity na všetky strany a ako Ceterová priznáva, nedokáže oddychovať, hoci je po operácii. "Keď je ale doma, tak veľmi pomáha, Lilinku úplne zbožňuje. Keď vidí, že mi nie je dobre, tak je veľmi ohľaduplný a nechá ma odpočívať," ospevuje Lela snúbenca.

Prekvapila ale informáciou o tom, že pohlavie bábätka si možno nechajú ako prekvapenie. To ale neznamená, že nebudú mať pripravené mená. "Meno pre chlapca má na starosti Karlos, meno pre dievča vyberám ja. Myslím, že ak to vyjde na Karlosa, nedá mu tradičné meno. Má veľa vzorov zo sveta športu, možno sa inšpiruje tam," načrtla Lela výber mena pre syna, ktorému tak môže hroziť aj to, že sa bude volať napríklad Rocky. Ako bude vyberať ona ale neprezradila, no tiež to zrejme nebude Zuzka, Janka ani Katka. Aktuálne len v sebe rieši, ako bude oslovovať bruško, s ktorého najkrajším obsahom sa vraj rada rozpráva. No v skutočnosti je jediné podstatné to, aby bolo bábo zdravé a všetko dobre dopadlo, keď sa niekedy pred Vianocami narodí.

Súvisiace články

Najčítanejšie