Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Harryho bývalka, známa speváčka, sa stala po prvýkrát mamou!
Zdielať na

Harryho bývalka, známa speváčka, sa stala po prvýkrát mamou!

Archívne video

Babyboom stále nekončí. Aktuálne sa už rodia skutočne "deti pandémie" a je ich dosť aj medzi celebritnými rodičmi. Ďalšou v rade šťastných mamičiek sa stala britská populárna speváčka Ellie Goulding (34) preslávená najmä hitom Love Me Like You Do, ktorá zaznela vo filme Päťdesiat odtieňov sivej. Svoje tehotenstvo oficiálne dlho tajila, ale vo februárovom čísle magazínu Vogue už s pravdou vyšla von.

Ellie Goulding aj jej manžel Caspar Jopling (29), ktorí sa radia medzi britskú smotánku, sú, samozrejme, veľmi šťastní z narodenia zdravého syna, ale rodinné šťastie si prajú užiť obaja doma v súkromí. Upozornil na to fanúšikov manželky novopečený šťastný otecko.

Mladý manželský pár oslávil vlani koncom augusta prvé výročie sobáša a práve vtedy Ellie zistila, že je tehotná. "Nebolo to v pláne. Stalo sa to naozaj náhle, spočiatku som tomu takmer ani nechcela veriť," zdôverila sa s tehotenstvom, ako aj problémami počas neho, v rozhovore pre februárové vydanie Vogue. O jej tehotenstve však vedela princezná Eugenie (30), jej priateľka, ktorá v tom čase čakala taktiež svoje prvé dieťa a spoločne konzultovali svoje stavy. Tá porodila syna ešte začiatkom februára.

Vďaka tejto skladbe sa Ellie vyšvihla na špicu:

Ellie sa dostala medzi členov kráľovskej rodiny na svadbe princa Williama s Kate. Tam ju pozval tento kráľovský pár, aby im zaspievala. Následne vraj začala randiť s princom Harrym a spriatelila sa aj s vnučkou kráľovnej. S Harrym síce už dávno skončila, ale s Eugeniou sú si blízke doteraz. V roku 2017 to bola práve Eugenie, ktorá zoznámila speváčku v New Yorku so sympatickým mladým mužom Casparom Joplingom, medzinárodne známym veslárom a obchodníkom s umením. Študoval v Oxforde a pohyboval sa vo vysokej spoločnosti. A tam sa aj britská speváčka, pochádzajúca zo skromných rodinných pomerov mamy predavačky a otca hrobára, vyhupla po jej získanej popularite vďaka výhre v speváckej súťaži. Po pomerne krátkom čase sa pár zasnúbil a časom sa konal aj honosný sobáš v Katedrále v Yorku, kde svedkom ženícha bol manžel princeznej Eugenie. Hosťami boli aj James Blunt, Orlando Bloom s Kate Perry, sestra aj matka Eugenie. Veľkolepá svadba s pohostením a zábavou sa konala na neďalekom zámku Howard.

Instagram Ellie je zaplavený jej tehotenskými fotkami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa elliegoulding (@elliegoulding)

Novomanželia sa pred sobášom vrátili z USA, kde vtedy spolu žili, späť do Británie a odvtedy tam spokojne žijú. Ich život sa ale narodením synčeka predsa len zmenil. Stali sa rodičmi s plnou zodpovednosťou za nový život. Ale veľmi sa z toho tešia. "Mama a syn sú obaja zdraví a šťastní. A ja som nesmierne vďačný," oznámil novopečený otecko. "Nikdy sa nevyjadrujem k pozornosti, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou Eliinej práce. Avšak v týchto pre nás kúzelných a osobných okamihoch veľmi oceníme, pokiaľ si ich budeme môcť užiť v súkromí," odkázal fanúšikom svojej populárnej manželky. Treba veriť, že to všetci pochopia a budú aj rešpektovať.

Takto sa pochválil narodením dieťatka Caspar v instastories:

Instagram/CJ

Súvisiace články

Najčítanejšie