Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dobehol ju vek? Vendula Pizingerová má o 16 rokov mladšieho manžela, vybrala sa na estetický zákrok!
Zdielať na

Dobehol ju vek? Vendula Pizingerová má o 16 rokov mladšieho manžela, vybrala sa na estetický zákrok!

Archívna reportáž

Vendula Pizingerová je v Česku známou tvárou šoubiznisu, hoci nemá žiadne umelecké nadanie, nezverejňuje polonahé fotky a nevyrába ani škandály. V prvom rade ju preslávilo manželstvo s legendárnym skladateľom Karlom Svobodom, ktorého si vzala, keď mala ledva 23 rokov, pričom on mal už 57. Vo vzťahu prežili viacero kríz, až si napokon v roku 2007 siahol na život. O osem rokov neskôr sa karta obrátila. Tentokrát je to Vendula, ktorá je vo vzťahu tá staršia. A ľudia jej to radi pripomínajú.

Vendula Pizingerová (49) našla svoju lásku a tretieho manžela nečakane u jednej z jej najlepších kamarátok. No nebol to náhodný muž na nejakej párty, bol to jej syn. Vzťah sotva 27-ročného športovca s vtedy 43-ročnou Vendulou jeho mamu rozhodne nepotešil a nejakú dobu sa s Vendulou ani nebavila. Iste mala pocit, že ju týmto oberá o šancu na vnúča. Veľmi sa mýlila.

Malý Josef sa narodil cisárskym rezom presne v deň 33. narodenín svojho otca, minulý rok v októbri. Manželom sa podaril takmer zázrak, no všetko prebehlo bez problémov, vrátane tehotenstva a Vendula aj bábätko boli aj po pôrode v poriadku. Teraz si už sedem mesiacov užívajú chlapčeka a zdá sa, že láska by sa dala v tejto rodinke krájať.

Už šesť rokov je Vendula totálne šťastná po boku o 16 rokov mladšieho Josefa:

​No predsa len, akosi sa v spoločnosti ustálilo, že muž môže byť od ženy starší aj o 50 rokov a je to v poriadku, či lepšie povedané všetci hľadajú problém v nej a jej pohnútkach. Paradoxne, aj v prípade, ak je žena staršia, opäť všetci hľadajú chyby na nej. "Každý by si želal, aby som vyzerala tak o dvadsať rokov mladšie. Vek ale nezapriem. Nechcem nič doháňať ani tým, že mám mladšieho manžela. Každá žena by sa mala cítiť fajn, a to najmä preto, že žijeme v dosť zvláštnej dobe," povedala Pizingerová pre portál Super.cz svoj postoj celkom jasne.

Pri tejto fotke väčšina ľudí ocenila, že Vendula si nerobí zo svojho veku a vrások žiadny "mindrák":

Prezidentka Kvapka nádeje ale predsa len nenecháva čas len tak voľne plynúť aj so stopami na jej tvári a vybrala sa na estetickú kliniku. "Materstvo prináša kopu oxytocínu a pozitívnych emócií, zároveň ale aj veľa prebdených nocí. Pleť dostáva zabrať, a ak sa tomu dá pomôcť, prečo to nevyužiť," vyjadrila sa bez okolkov 49-ročná Pizingerová. Hoci nepovedala presne, aký zákrok absolvuje, dala najavo, že nič veľké to nebude. "Má to pozitívne aj negatívne stránky. Pokojne sa môžete stať na plastickej chirurgii závislí. Všetkého, čo človek robí až príliš, by sa mal vyvarovať," uzavrela múdro táto zrelá, no stále mladistvá žena.

Súvisiace články

Najčítanejšie