Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Totálne vytočená Cibulková varuje! Zatiahli ju do podvodu a ešte aj tvrdia, že NIKDY necvičila!
Zdielať na

Totálne vytočená Cibulková varuje! Zatiahli ju do podvodu a ešte aj tvrdia, že NIKDY necvičila!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková je naša historicky najúspešnejšia tenistka. Bola štvrtá v rebríčku žien a pred piatimi rokmi sa stala aj Majsterkou sveta. To sú úspechy, ktoré rozhodne nepadli z neba a je za nimi kopa potu, sĺz, odriekania a vyčerpania. Nečudo, že ju potom totálne vytočí podvod, v ktorom zneužili jej meno a tvrdia úplné nezmysly.

Hoci uplynul už rok a pol odvtedy, čo Dominika Cibulková zavesila kariéru profesionálnej tenistky na klinec, aby sa mohla stať naplno matkou, rozhodne to neznamená, žeby dočista zanevrela na pohyb a nechávala svoju postavu napospas tehotenským kilám. Naopak, už pár týždňov pravidelne pridáva fotky či videá, ako doma maká na stacionárnom bicykli, a iste nielen to. Profesionálny športovec totiž rozhodne nie je človek, ktorý by sa spoliehal na "zázračné pilulky" bez práce, to by ďaleko nezašiel.

No 31-ročná Dominika aktuálne natrafila na stránku, kde niečo také tvrdia a neváhali použiť jej meno aj podobizeň. Zahorela spravodlivým hnevom a rozhodla sa fanúšikov varovať pred podvodníkmi.

Kariéru profi tenistky zavesila na klinec pre Jakubka, športovať ale neprestala:

"Nie, neposkytla som žiadny rozhovor, ani nepropagujem žiadny chudnúci kokteil. Ide len o zneužitie môjho mena na nepravdivú reklamu a od uvedených článkov sa dištancujem," píše zjavné vytočená Cibulková na Instagrame. "Myslíte, že som mohla povedať vetu 'Nikdy som nebola v telocvični..?' Odporúčam, aby ste na podvodnú reklamu neklikali a nešírili link, a nepodporovali podvodníkov, ktorí chcú spropagovať čudný produkt," varuje svojich fanúšikov pred podobnými pofidérnymi stránkami i výrobkami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Už na prvý pohľad je z nadpisu "Dominika Cibulková bol žalovaný.." jasné, že ide o "google translate", teda automatický preklad a za stránkou nie je skutočný a seriózny výrobca. "Dobrý predajca produktov bude mať kvalitný článok bez chýb a prvoplánových prejavov. Fingovaný podvodný obsah je narafičené svinstvo plné klamstiev," použila ostré slová Cibulková. S výzvou, aby ľudia neklikali a nekupovali podobné produkty, ktoré sa neštitia zneužívať známe osobnosti bez ich vedomia, sa rozlúčila jasne: "Pozdravuje vás Vaša Domi, ktorá sa práve chystá cvičiť". A to je, spolu s racionálnou stravou, jediná cesta k štíhlej postave, žiadny zázračný koktejl, ani tabletky, pri ktorých by človek mohol vylihovať a pchať sa bôčikom, ešte nevymysleli.

Súvisiace články

Najčítanejšie