Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hviezdna herečka dramaticky schudla, teraz priznala problémy s plodnosťou!
Zdielať na

Hviezdna herečka dramaticky schudla, teraz priznala problémy s plodnosťou!

Zdroj: Instagram/RW

Na jednej strane sa bojuje za to, aby sa aj v šoubiznise a v móde normalizovali ženské tvary, na druhej strane ale ženy s oblinami chudnú ostošesť. Azda najznámejšou hviezdou, ktorá musela meniť svoj šatník aj o 4 veľkosti, je britská speváčka Adele, no v tesnom závese je Austrálčanka Rebel Wilson. Z nej sa stal skutočne nový človek.

V prípade 41-ročnej herečky Rebel Wilson, ktorá si postavila kariéru práve na nadváhe a s ňou spojenými komediálnymi rolami, je zmena jej výzoru až neuveriteľná. Od vlaňajšieho januára, keď s chudnutím začala, sa dokázala zbaviť 30 kilogramov tukových zásob, aby bola zdravšia a lepšie pripravená na materstvo. Rebel totižto po dieťati veľmi túži a veru už nemá čas otáľať. O priebehu chudnutia podrobne informovala svojich fanúšikov na sociálnej sieti behom celého minulého roku.

Aj keď pred časom svojim priaznivcom oznámila, že sa na čas odmlčí, lebo sa musí plne venovať náročnej úlohe vo filme, ktorý práve nakrúca, predsa sa len pred pár dňami na sociálnej sieti opäť ozvala. "Dnes som obdržala nejaké zlé správy a nemala som ich komu povedať," začala Rebel svoj emotívne ladený príspevok. "Niekomu sa ale zveriť musím, Všetkým ženám, ktoré majú problémy s počatím, chcem odkázať, že s vami cítim," pridala konkrétnejší dôvod jej smútku. "Vesmír funguje tajomným spôsobom a niekedy nedáva vôbec zmysel. Ale dúfam, že za tými šedivými mrakmi zas svitne slnko," uzavrela v snahe o optimizmus.

Ešte pred rokom bavila hviezdy na odovzdávaní cien BAFTA vo svojej "pôvodnej podobe":

Sympatická herečka nevysvetlila presne čo sa udialo, takže sa nedá usudzovať do akej miery je to vážne a či sa diagnóza týka skutočne priamo jej. Ešte minulý rok sa verejne priznala, že si dala pre istotu zmraziť vajíčka, aby sa raz mohla stať mamou. Mala vtedy o 11 rokov mladšieho partnera Jacoba Buscha, pochádzajúceho z jednej z najbohatších rodín USA, zakladateľov a vlastníkov pivovarov známej značky. Vo februári sa ale rozišli. Pritom keď spolu začali chodiť, mala Rebel ešte korpulentnú postavu. "To by vám, dámy, malo pripomenúť, že nepotrebujete mať určitú veľkosť, aby ste si našli chlapa," povzbudila vtedy tie ženy, ktoré si robia problémy s kilami navyše. Ona chudne najmä kvôli zdraviu, na záujem mužov sa nemohla nikdy priveľmi sťažovať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Na svoje súčasné proporcie, ktoré získala zhodením nadbytočných kíl, je patrične hrdá. Neustále zverejňuje na sociálnej sieti svoje fotografie, kde vidieť jej postavu v šatách, ktoré ju obopínajú, alebo aj bez nich. "Len čo v Londýne zasvieti slnko, dávam sa na nahé opaľovanie," nedávno na sociálnej sieti trochu zaprovokovala decentným selfie záberom na jej nahé telo, keď pri opaľovaní ležala na lehátku dolu bruchom na svojej veľkej terase. Na vysnívanú váhu sa jej podarilo dostať počas pár mesiacov. Musela ale dodržiavať tréningový režim, behávať a stravovať sa podľa odporúčaného jedálnička s eliminovaním cukrov a naopak, zvýšenou mierou proteínov. "Som na seba pyšná," pochválila sa svojim priaznivcom. Teraz ale radosť vystriedal smútok, treba ale veriť, že problém nie je neriešiteľný.

Súvisiace články

Najčítanejšie