Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zošalel?! Hviezdny herec predviedol totálny záchvat zúrivosti pre ZVUK STROMOV, dal ich osekať!
Zdielať na

Zošalel?! Hviezdny herec predviedol totálny záchvat zúrivosti pre ZVUK STROMOV, dal ich osekať!

Archívna reportáž

Že majú umelci maniere a čudných démonov je tak trochu normálne. Kreatívna duša sa zrejme prosto musí občas odreagovať aj na možno pre ostatných nepochopiteľných banalitách. Otázkou je vždy len miera, kam až s výbuchom zájdu. Tom Cruise je hviezdou prvej kategórii už roky a priamo úmerne tomu vyzerajú aj jeho "záchvaty".

Už pred pár mesiacmi obletela svet správa, ako Tom Cruise počas nakrúcania vybuchol, keď skupinka členov štábu minulý rok nedodržala v istom momente sociálny dištanc. V záchvate na nich vrieskal, že všetkých ohrozujú - nepochybne nechcel herec riskovať ani prerušenie nakrúcania pre prípadné karantenizovanie štábu. No teraz sa vytočil do biela pre ešte väčší nezmysel, píše portál The Sun.

Tom Cruise patrí medzi hŕstku hviezdnych akčných hrdinov, ktorí si aj nebezpečné scény nakrúcajú sami. Najmä v úlohe agenta Ethana Hunta z Mission Impossible si už zažil skutočne všeličo, vrátane mnohých zranení, ale aj nezabudnuteľné kaskadérske kúsky, ako napríklad zlanenie najvyššej budovy sveta, dubajskej Burj Khalifa.

Správa o tom, ako vulgárne dourážal členov štábu obletela svet:

​Nič mu nerobilo veľký problém, až kým neprišiel do Anglicka nakrúcať na veterné polia severného Yorkšíru. Ako sa pokúšal relaxovať medzi nakrúcaním jednotlivých scén, zasiahla vyššia moc a rozfúkalo sa. To spôsobilo, že na strechu prívesu, ktorý patril práve Cruisovi, začali búchať konáre stromu. A to bol koniec."Nie je toho veľa, s čím by sa Tom nedokázal vyrovnať. Tak si predstavte, akí boli všetci šokovaní, keď vyrobil taký cirkus kvôli stromu," prezradil nemenovaný člen štábu o Cruisovom výbuchu.

"Zjavne ho ten zvuk totálne vytočil a už to nezvládol. Nechal zavolať dvoch miestnych chlapíkov, aby ten problém vyriešili a konáre prosto odpílili," opísal skutočne priam absurdnú situáciu, na ktorú tak trochu doplatil strom stojaci v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Siedme pokračovanie Mission Impossible malo byť v kinách už minulý rok v júli, pandémia ale spravila svoje. Možno aj preto má už Tom nervy na prasknutie a chce to mať skutočne už za sebou. Napokon, nie je ani žiadny mladík, no na to, že mu do 60 chýbajú len dva roky je stále v perfektnej forme, čo dokazuje aj kaskadérskymi kúskami pred kamerou. Zjavne ale čudné zvuky sú na neho proste priveľa.

Súvisiace články

Najčítanejšie