Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Karlos Vémola a Lela Ceterová čakajú druhé DIEŤA! TOTO o tehotenstve prezradila!
Zdielať na

Karlos Vémola a Lela Ceterová čakajú druhé DIEŤA! TOTO o tehotenstve prezradila!

Archívna reportáž

Slabé dva roky stačili excentrickému páriku slovenskej playmate Lely Ceterovej a českému MMA zápasníkovi na to, aby si prešli pomaly všetkým, čo sa môže vo vzťahu udiať. Z vrcholu padli na úplné dno, aby sa pozviechali ich láska ako bájny Fénix vstala z popola. A ešte k tomu veľmi plodne, doslova.

Prvé tehotenstvo, narodenie dcérky Lilinky, prehra s Véghom, kríza vo vzťahu, zápasníkova opakovaná nevera, dramatický rozchod, odsťahovanie sa na Slovensko, veľkolepý návrat, obnovenie lásky, zásnuby a... druhé tehotenstvo! Lela Ceterová (31) a Karel Vémola (35) majú za sebou emócie všetkých druhov, no zdá sa, že láska, ktorú minulý rok na jeseň po krátkom odlúčení obnovili, je skutočne silná. 

Vémola si zrejme uvedomil, ako veľmi mu jeho "vytuningovaná" playmate chýba, aj s ich rozkošnou dcérkou, a tak pri druhom pokuse nenechal nič na náhodu. Lelu zahrnul drahými darmi, vzal ju do Dubaja a počas narodeninovej oslavy Lilinky v decembri pokľakol. 

Karlos novinu vyzradil vraj hneď, ako mu prišla od Lely SMS, že je tehotná:

Už vtedy spomínali kde-tu, že by boli radi, ak by sa rodinka rozrástla. Zatiaľ sa ale rozrastala len o exotické zvieratá, no podľa informácií portálu Život v Česku je na ceste aj bábätko. "Teraz potrebujem najmä oddych a byť v pokoji. Veľmi sa tešíme. Ešte je ale priskoro hovoriť, v akom som týždni, je to citlivé," vyjadrila sa Lela o svojom tehotenstve. Karlos pritom len tak mimochodom oznámil túto novinu vo svojej najnovšej Karlos Show. Páriku tak skutočne nebolo treba veľa pokusov, aby sa dostavil úspech. Pre Vémolu to bude už štvrté dieťa, z predchádzajúceho vzťahu má syna Karla a nevlastnú dcéru Sky.

Lela práve dostala od Karlosa vysnívané auto:

Z jej slov je jasné, že je ešte len v prvom trimestri, keď je bábätko len "na návšteve", ako sa hovorí, a môže si to rozmyslieť. Snáď to nebude prípad týchto zaľúbencov a do konca roka sa malá Lily dočká súrodenca. Pohlavie zatiaľ, samozrejme, nie je možné rozoznať, jedine, žeby si ho nechala zistiť z krvi, to ale neprezradila. V tomto momente je ale skutočne na mieste, aby si užívala pohodu, už onedlho totiž párik čaká poriadna fuška - svadba, ktorú plánujú vo veľkom štýle zhruba o dva mesiace. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie