Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Adele vyrazila dych! Po dlhšej dobe sa ukázala v spoločnosti, štíhlejšia ako kedykoľvek predtým!
Zdielať na

Adele vyrazila dych! Po dlhšej dobe sa ukázala v spoločnosti, štíhlejšia ako kedykoľvek predtým!

Archívna reportáž

Speváčka Adele (32) mala slabých 20 rokov, keď očarila svet svojím silným hlasom, krásou a charizmou. A to napriek tomu, že mala pár kíl navyše a obliny, aké sa v šoubiznise nenosia. Ak je raz niekto hviezda svojou osobnosťou, je jedno, ako vyzerá, navyše, Adele mala vždy krásnu tvár. No teraz už má aj tú "dokonalú" figúru.

Ešte v roku 2019 britská speváčka Adele zmizla na pár mesiacov zo zrakov verejnosti. Mnohí si to spájali s jej vzťahovými problémami, keďže bola pomerne čerstvo rozídená s manželom Simonom Koneckim. Ako sa ale ukázalo, chystala fanúšikom poriadny šok. Keď sa ukázala, mala o takmer 50 kíl menej.

Taký obrovský úbytok na váhe už nie je len estetická zmena, človek, ktorý stratí polovicu váhy sa úplne zmení. Adele omladla o desať rokov, no mnohí sa vyjadrili, že akoby s kilami tak trošku zmizlo aj jej príťažlivé fluidum. Našťastie, išlo skôr len o vec zvyku, už onedlho opäť všetci spievali ódy na jej krásu.

Takto sa zabávala Adele s priateľmi po Oscaroch:

​Prvé verejné vystúpenie mala ako špeciálny hosť známej šou Saturday Night Live v októbri minulého roku a bola nielen nesmierne príťažlivá, alej aj vtipná a duchaprítomná. Potom si opäť dopriala dlhšiu pauzu, no oscarový večer ju opäť vytiahol medzi ľudí. Ocitla sa na víťaznej párty čerstvého držiteľa Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe, britského herca Daniela Kaluuya. 

Takto zabávajúcich nakrútil neznámy barman:

Zrejme jeden z barmanov, ktorý mal na starosť nápoje pre hviezdy, nakrútil video, ako sa spoločnosť zabáva a v jednom momente prišlo aj na spev. To si Adele nenechala ujsť a jej krásny hlas obšťastnil prítomných. No nielen hlasom, ale aj zjavom ohúrila. V krásnom kabátiku za takmer 4000 eur vynikla jej štíhla silueta, ale aj perfektne vytvarovaná tvár s ostrými líniami, ktoré majú ďaleko od podbradku, ktorý kedysi nosila. "Adele ešte nikdy nevyzerala tak dobre," vyjadrili sa jej priaznivci na oficiálnej fanúšikovskej stránke a dá sa s nimi jedine súhlasiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie