Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
A je to vonku! Krásna hviezda pôvodom z Česka sa ukázala na Oscaroch s novou láskou!
Zdielať na

A je to vonku! Krásna hviezda pôvodom z Česka sa ukázala na Oscaroch s novou láskou!

Patrí medzi najkrajšie tváre zlatej éry topmodeliek, no jej príbeh by vydal na knihu s poriadne dramatickým úvodom. Pôvodom česká modelka narodená v Prostějove, 56-ročná Paulína Porizkova, si ako maličká škôlkara zažila emigrantskú drámu, keď sa k nej rodičia nevedeli dostať. Napokon ju strana pustila za rodičmi do Škandinávie, aby sa neskôr pohli až za oceán. A tam to už išlo rýchlo.

Paulína Porízková má za sebou kariéru ako hrom, keď sa dostala dokonca aj na titulku Sports Illustrated a úplný šok bol, keď sa na tú titulku dostala aj ako 50-ročná. Aktuálne ohúrila v susednom Česku titulkou magazínu Vogue, kde je v podstate nahá, len v úplne transparentnmom body. 

Vždy sa mnohí pýtali, čím si srdce krásnej Paulíny získal neveľmi vzhľadný líder kapely Cars, Ric Ocasek (†75). Manželstvo im vydržalo celých 30 rokov a mali spolu 2 synov. V roku 2019 sa však rozviedli a o pár mesiacov Ric náhle zomrel. No ešte predtým stihol Paulínu v podstate vydediť.

Toto o sebe prezradila Paulína pred pár rokmi u Jana Krausa:

Paulína sa pritom netajila nikdy tým, že sa s manželom rozišli v dobrom, o čo svedčia aj viaceré jej príspevky na sociálne sieti, ktoré možno nazvať vyznaniami. No už nejaký piatok nič podobné nepridala, pokračovala len v obvyklých úvahách o kráse a starobe a pridávaní odhalených fotiek. No už je jasné, že to stále dokonalé telo a bystrá myseľ robia radosť istému mužovi, veľmi dobre známemu v hollywoodskych kruhoch.

Takto to zaľúbencom v nedeľu večer na Oscaroch svedčalo:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aju_XLAMANOC (@aju_xlamanoc)

Pár sa po prvýkrát predstavil verejnosti na červenom koberci pri odovzdávaní Oscarov. Šťastlivcom po Paulíninom boku je Aaron Sorkin (59), známy scenárista, okrem iného nominovaný aj tento rok za scenár k filmu Chicagský tribunál. Aj on už bol ženatý a má jednu dcéru. Vekovo podobnému páru to skutočne pristane a obaja vyslovene žiarili.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie