Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Topmodelku Michaelu Kocianovú zadržali v Nemecku! TOTO je dôvod!
Zdielať na

Topmodelku Michaelu Kocianovú zadržali v Nemecku! TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Polovicu života patrí 32-ročná Michaela Kocianová medzi najvychytenejšie topmodelky svety, no aj modeling je odvetvie, ktoré pandémia poriadne poznačila. Žiadne módne prehliadky znamenajú pre tisíce a tisíce modeliek dočasnú stratu živobytia. Michaely sa to, našťastie, až tak nedotklo, no predsa len aktuálne okúsila tú najnepríjemnejšiu tvár opatrení.

Kto by to bol ešte minulý rok začiatkom marca povedal, že na svete neostane kameň na kameni. Že bude v podstate nemožné, či aspoň značne sťažené cestovať, ale aj pracovať, a dokonca voľne dýchať. Rodáčka z Trenčína, topmodelka Michaela Kocianová, patrila medzi tých, ktorí rešpektovali všetky nariadenia, no aj tak si v jednej chvíli zavarila, píše portál Blesk.cz.

Michaela odletela pracovne do Nemecka, no rozhodne nečakala, ako sa jej cesta skončí. Vo Frankfurte nad Mohanom ju zadržali a trvalo pekných pár hodín, kým bola opäť voľná.

Minulý rok mala Michaela asi najdlhšiu pracovnú pauzu v živote:

"Priletela som do Frankfurtu a odmietli ma vpustiť do krajiny. Sedem hodín som bola bez vody a toalety, v takej maličkej miestnosti, sotva dva krát dva metre. Potom ma poslali späť na Slovensko," šokovala priznaním pre Blesk Kocianová. Pritom práve Nemecko sa stalo za ostatné mesiace v kariére krásnej Michaely kľúčové.  "Nakoľko sme spadali medzi rizikové krajiny, tak mi postupne takmer všetku prácu zrušili. Pred tromi mesiacmi som sa premiestnila do Nemecka, kde mám práce dosť a je ľahšie odtiaľ lietať napríklad aj do Španielska," hovorí o svojich skúsenostiach v časoch pandémie modelka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kocianova (@michaelakocianova)

Prekvapivá ale bolo, že Michaela dodržala všetko, čo bolo potrebné pre vycestovanie do Nemecka, vrátane povolení a negatívneho PCR testu. Navyše je presvedčená, že ešte pred rokom covid aj prekonala, hoci vraj práve vtedy nebol ešte dostatok testov pre širokú verejnosť, tak sa len domnieva, že to tak mohlo byť. Ako ale napokon Michaela uzavrela, aktuálne sa aj tak čoskoro chystá do Nemecka. "Dúfam, že sa to už čoskoro uvoľní a budeme môcť znovu bez problémov cestovať, to mi fakt veľmi chýba," vyslovila Kocianová to, v čo dúfajú nepochybne milióny a milióny ľudí po celom svete.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie