Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Utajený syn princa Charlesa a Camilly?! TOTO predostrel ako dôkazy!
Zdielať na

Utajený syn princa Charlesa a Camilly?! TOTO predostrel ako dôkazy!

Archívna reportáž

Celá história britskej monarchie si pamätá rôzne špekulácie o utajených ľavobočkoch či nepriznaných deťoch členov kráľovskej rodiny. Jeden z najväčších priekopníkov v plodení mimomanželských detí bol v 17. storočí nepochybne aj kráľ Karol II., ktorý mal dovedna až 13 priznaných ľavobočkov počas manželstva s Katarínou, dcérou portugalského kráľa Jána IV. On ich však, na tú dobu celkom neobvykle, všetkých priznal a zabezpečil, aby boli vnímaní ako súčasť kráľovskej rodiny. Jeho súčasný menovec, princ Charles, ktorý taktiež stojí prvý v rade na britský kráľovský trón, má tiež údajne okrem dvoch synov z manželstva s tragicky zosnulou Dianou aj nemanželské dieťa. Dnes je to, pochopiteľne, už dospelý človek a opäť sa hlási o slovo.

Istý muž z Austrálie menom Simon Dorante Day (55) podľa informácií portálu 7news.com zverejnil novú fotodokumentáciu, ktorá má dokázať, že je nepriznaným nemanželským synom princa Charlesa a jeho súčasnej manželky, vojvodkyne Camilly. O jeho pôvode mu mala vraj už dávno povedať jeho stará matka, ktorá kedysi slúžila v kráľovskej rodine,  atiež si myslí, že podoba jeho, ale aj jeho detí je s Charlesom a Camillou podľa neho neodškriepiteľná.

​Tento 55-ročný muž z austrálskeho Queenslandu, ktorý sám seba nazýva princom Simonom,  je presvedčený, že je výsledkom niekdajšieho tajného mileneckého vzťahu  Charlesa a Camilly Parker-Bowlesovej. Avšak tvrdí, že kvôli dohodnutému manželstvu s Dianou Spencer, ho museli dať na adopciu. Simon už bojuje celé desaťročia, aby svetu dokázal jeho tvrdenie, ktoré sa operia o svedectvo jeho starej matky, že sú slávni monarchovia jeho biologickými rodičmi. Dokonca existujú špekulácie, že nedávny Megxit bol iba utajením, ktoré malo zabrániť ľuďom dozvedieť sa viac o jeho skutočných rodičoch. O svojom pôvode je natoľko presvedčený, že jeho odtajnenie žiadal aj prostredníctvom najvyššieho austrálskeho súdu. Fotky na porovnanie nájdete TU.

Princ Charles a Camilla Parker-Bowles oslávili minulý rok 15. výročie sobáša:

"Moja stará mama, ktorá slúžila kráľovnej, mi veľakrát narovinu mnohokrát povedala, že som syn Camilly a Charlesa," prezradil Simon pre spomínaný portál. A hoci princ Charles a Camilla nikdy na tieto tvrdenia nereagovali, on a jeho priaznivci na čele s manželkou Elviannou úporne zbierajú dôkazy o pravdivosti jeho tvrdenia. Medzi najnovšie skvosty patria fotografie, ktoré zverejnili na sociálnej sieti Facebook. Na nich je Simonov syn Liam a na porovnanie fotka kráľovnej Alžbety II., keď mala 20 rokov. "Boli sme úplne unesení, keď sme to poprvýkrát zbadali," prezradil údajný ľavoboček princa Charlesa, ktorý vraj odjakživa pozoroval nesmiernu podobu medzi jeho deťmi a členmi kráľovskej rodiny.

Podľa Simona je podoba na fotkách jeho syna Liama a kráľovnej Alžbety II. jasným dôkazom o jeho pôvode:

One of the followers in the page spent a fair amount of time today contrasting and comparing some Images ? Wow...

Uverejnil používateľ Simon Charles Dorante-Day Utorok 20. apríla 2021

Avšak práve táto porovnávacia fotografia jemu a jeho priaznivcom otvorila oči, z fotografií vraj boli zaskočených aj množstvo priaznivcov kráľovskej rodiny. "Mnoho ľudí na to reaguje, pretože je skutočne ťažké poprieť tú podobu," tvrdí Simon. Rovnako nedávna smrť princa Philipa, o ktorom verí, že je jeho starým otcom, ním vraj veľmi otriasla, aj preto, že práve na neho sa vraj on sám najviac podobá. "Je to pre mňa najmä žiaľ za nevyužitou príležitosťou s Philipom osobne hovoriť, avšak jeho DNA bude žiť naďalej vo mne a v mojich deťoch," tvrdí rozhodne Simon, ktorý vraj spolu s manželkou nikdy nevzdajú boj za pravdu o jeho pôvode. 

Simon sa najviac vidí v jeho údajnom starom otcovi, princovi Philipovi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

"Dlhujeme svojim deťom to, aby dostali odpovede. Máme niekoľko právnych ťahov ako dostať odpovede na naše otázky a odhaliť pravdu," zastrája sa údajný nemanželský syn Camilly a Charlesa, ktorí však majú dosť problémov v rodine aj s priznanými potomkami. Posledné, čo by totiž kráľovskej rodine, zmietajúcej sa vo viacerých škandáloch chýbalo, je neželaná mediálna pozornosť kvôli človeku, ktorý zatiaľ ako jediný dôkaz o svojom pôvode dokladá fotografie z rodinných archívov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie