Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Je to len vtip, alebo prejav zúfalstva?! Agáta láka cudzích ľudí, aby sa k nej pripojili na dovolenku v máji!
Zdielať na

Je to len vtip, alebo prejav zúfalstva?! Agáta láka cudzích ľudí, aby sa k nej pripojili na dovolenku v máji!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová je už mnoho rokov vďačným objektom klebiet, nepochybne na tom ale má značným podiel. Menšie či väčšie škandáliky ju sprevádzajú odkedy sa pred 16 rokmi prihlásila do súťaže Miss Česko. Hoci už nie je kráľovná večierkov, ešte stále vzbudzuje záujem nielen pre jej početné pokusy o vzťah, ale aj pre niektoré zvláštne rozhodnutia.

Kedysi to boli početné žúry, drsné vyjadrenia, aj provokatívne obliekanie, dnes sú to najmä problémy s láskou, pre ktoré je Agáta Hanychová stále vďačným objektom záujmu verejnosti. Od rozchodu s Jakubom Prachařom presne pred 2 rokmi, totiž skúšala lásku už u minimálne štyroch mužov, pritom jej na to stačil v podstate len jediný rok. 

Ešte aj po marcovom rozchode s potetovaným stolárom Adamom Reiterom stihla spôsobiť škandálik lyžovačkou s s človekom, ktorý bol na 10 rokov odsúdený za pašovanie kokaínu. To sa nepáčilo vraj ani jej mame, herečke Veronike Žilkovej, ktorá je manželkou českého veľvyslanca, bývalého viacnásobného ministra Martina Stropnického, podobné prešľapy sú teda rozhodne nežiadúce.

​Azda aj preto sa už Agáta vraj definitívne rozhodla, že nejakú dobu nechce o mužoch ani počuť. Vyrazila s deťmi na jeden z Kanárskych ostrovov, vulkanický raj surferov - Tenerife. A evidente tam surfovaniu prišla natoľko na chuť, že si to chce zopakovať, no už pod dohľadom trénera. Na to ale potrebuje dať dokopy partiu. Agáta sa rozhodla, že to musia byť len dievčatá.

Instagram/AH

​Nakoľko ale sama nijako veľa kamarátok nemá, navyše takých, ktoré by chceli aj surfovať, rozhodla sa pre nevídaný krok. "Máme tu nejaké dievčatá, ktoré by šli v máji na pár dní na surf na Tenerife?" opýtala sa Agáta v Instastories všetkých fanúšičiek. Prvých päť miest obsadila hravo. "Zatiaľ nás je päť a sú ešte tri voľné miesta. Tak píšte. Nepoznáme nikoho a chceme ľudí bez detí, ktorí sa chcú naučiť surfovať," upresnila situáciu. Je zjavné, že jej ďalší výlet bude bez detí, už len bude zaujímavé sledovať, či taká partia dievčat nepritiahne pozornosť mužov ešte viac, ako by si Agáta želala.

Súvisiace články

Najčítanejšie