Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bohuš Matuš (47) a jeho Lucinka (17) sa o necelý mesiac vezmú! SEM chcú ísť na svadobnú cestu!
Zdielať na

Bohuš Matuš (47) a jeho Lucinka (17) sa o necelý mesiac vezmú! SEM chcú ísť na svadobnú cestu!

Zdroj: instagram/BMaL

Deň D, či skôr deň S sa v prípade Bohuša Matuša (47) a Lucie Palkaninovej (17) už blíži závratnou rýchlosťou. Títo dvaja zaľúbenci by si mali povedať "áno" už 12. mája, presne v deň, keď nastávajúca nevesta dosiahne plnoletosť.

Sen o svadbe sa po dvoch rokoch vzťahu muzikálového speváka a stredoškoláčky Lucie Palkaninovej stane onedlho skutočnosťou. V rovnaký deň oslávi Lucie aj 18. narodeniny a zároveň sa stane plnoletá. Nič jej už formálne nebude brániť v tom, aby povedala áno svojmu partnerovi a otcovi ich malej, ešte len štvormesačnej dcérky Natálky. Predtým ale snúbenci musia zabezpečiť všetko potrebné, aby svadba prebehla bez problémov a so všetkou parádou. Pár sa spoločne prišiel pozrieť na miesto ich sobáša do rodinného parku, píše portál Super.cz.

V krásnom prírodnom prostredí plnom stromov, drevených preliezok a iných atrakcií nechýbajú napríklad ani zvieratká, nečudo, že snúbenci sú nadšení. O priestor sa tak už nemusia trápiť, ostáva čas vyberať si ďalšie dôležité veci. "Šaty si pôjdem vyskúšať na budúci týždeň, nejaký tip už mám a veľmi sa teším," prezradila Lucie s tým, že Bohušovi sa v nich pred sobášom určite neukáže kvôli známej povere. Matuš má zas s oblečením na svadbu iné starosti. "Ja som od Janisa Sidovského dostal prekrásny smoking, ktorý by som si rád vzal, len či sa do neho vojdem, skúšal som si nohavice a zatiaľ teda nie. Začnem snáď ešte cvičiť," zasmial sa a dodal, že má ešte jeden pekný oblek, ale aj s tým má rovnaký problém. Skúsi preto viac cvičiť, aby schudol. Má na to ešte mesiac. 

Toto Bohuš prezradil pred časom o svojom vzťahu, ktorý mnohí kritizovali:

Budúci manželia si na všetkom, čo sa týka prípravy a organizácie svadby, dávajú veľmi záležať. Matuš si vybral za svojho svedka známeho bossa showbiznisu, Františka Janečka a on s tým súhlasil. Speváka tento mocný muž podporuje v jeho kariére a angažoval ho aj do pripravovaného muzikálu, čo si on veľmi váži. Lucie si zrejme na radu Bohuša vybrala za svedkyňu speváčku Moniku Sommerovú, jeho muzikálovú kolegyňu. Svadobná oslava spojená s pohostením sa bude konať vo vybranom priestore nachádzajúcom sa v prírodnom parku za účasti len úzkeho kruhu vybraných hostí. Držia sa totiž pravidiel, ktoré určuje štát kvôli covidu. Ale inak určite chcú, aby všetko prebehlo s plnou parádou, ako sa na oslavu takéhoto významného životného kroku aj patrí.

​Na zvedavú otázku, či sa chystajú už aj na svadobnú cestu, odpovedali prekvapivo kladne. Matuš sa obrátil smerom na partnerku, aby povedala aj kde to bude. "Dúfam, že nás teta vezme k sebe na Floridu. Ak to pôjde, tak by sme radi šli do Ameriky," prezradila ich predbežné plány. Budú si však musieť počkať na ich realizáciu kvôli pandemickej hrozbe covidu a aj malej dcérke. "Je to 140 km od miesta, kde býval Waldíček Matuška, môj miláčik. Zatiaľ je Natinka malá, chceli by sme ju vziať so sebou, keď bude mať rok, takže o rok na Floride," pridal ďalšie dôvody na výber ich svadobnej cesty. To už budú mať Bohuš aj Lucie ročné skúsenosti zo spolužitia ako manželia. Snáď len tie najlepšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie