Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Svadba je naplánovaná do posledného detailu! Bohuš Matuš prekvapil, čo všetko dostali ZADARMO!
Zdielať na

Svadba je naplánovaná do posledného detailu! Bohuš Matuš prekvapil, čo všetko dostali ZADARMO!

Zdroj: Instagram/LP

Svojrázny pár, ktorý tvorí spevák Bohuš Matuš (47) s Luciou Palkaninovou (17), žije prípravami na veľký deň, keď uzavrú manželstvo. Vybrali si májový termín na deň 18. narodenín Lucie, keď sa stane plnoletou a nebude už potrebovať súhlas rodičov. Všetko majú premyslené do detailov, len dúfajú, že im to už nič neprekazí.

Muzikálový spevák Bohuš Matuš a jeho o 30 rokov mladšia snúbenica by si priali v prvom rade pekný slnečný deň, aby sobášny obrad a svadobná hostina mohli prebiehať vonku, v krásnom rodinnom prírodnom parku na okraji Prahy, píše portál Super.cz. Aj kvôli pandemickým obmedzeniam všetko prebehne len za účasti úzkeho kruhu pozvaných hostí, hoci pôvodne mala byť veselica pre zhruba stovku pozvaných.

Matuš chce vyzerať popri svojej mladučkej neveste, pochopiteľne, tiež čo najmladšie. Už pred časom preto začal podstupovať špeciálnu procedúru tetovania pokožky hlavy, ktoré napodobňuje strnisko. Za svoju holú hlavu sa trochu hanbí, aj preto má vždy nejakú šatku či šiltovku. Ale nezdá sa mu vhodné, aby sa takto ženil pri krásnej neveste oblečenej do princeznovských svadobných šiat. Ani termín nevybrali len tak náhodne. "Ja som Lucinke povedal, že si ju vezmem v deň jej narodenín. Zlatnícka firma nám venovala prstienky, svadobné šaty Lucinka dostane, všetko nám niekto venuje, za to sme strašne vďační a tiež za to, že nás majú fanúšikovia radi a nepozerajú sa na tie hlúpe reči o našom vzťahu," teší sa spevák.

Toto prezradil pred časom o svojom vzťahu s Luciou:

Aj miestu svadby venovali pozornosť, ide o Bohušovu srdcovku. V krásnej lesnatej časti Prahy, v mestskej časti Horní Měcholupy, je vytvorený naozaj nevšedný rodinný park, plný zábavných prvkov, preliezok, vodných prvkov a iných atrakcií z prírodných materiálov, ktoré potešia najmä deti. Park otvorili len minulý rok, ale už hrozí jeho uzavretie. Tomu, aby sa tak nestalo, chce pomôcť aj Matuš. Párkrát tam už účinkoval ako spevák a s majiteľom sa spriatelil. "Budeme mať svadbu na narodeniny Lucinky 12. mája o 14. hodine a budeme to mať v rodinnom a zábavnom parku Krtkův svět. V tomto parku preto, že mu chceme pomôcť, pretože ho chcú úrady zavrieť," prehlásil.

Natálka bude čoskoro najrozkošnejšou družičkou na svadbe svojich rodičov:

Majiteľ parku myslel aj na žalúdky návštevníkov, a preto tam nechýba ani jedálenský priestor, ktorý iste na svadbu využije aj ženích s nevestou pre svojich hostí. "Keď nebude pršať, bude svadba vonku. A keď bude, tak je tam krásne miesto, aby to bolo vnútri," plánuje všetko do detailov šťastný budúci ženích. Rovnako ako Lucka, aj on napriek svojmu veku vstúpi do manželstva po prvýkrát. "Budú tam ľudia, ktorých mám rád a ktorí mi nejako pomohli. A len rodina a oddávajúci. Měcholupy, to je náš kraj a máme tam veľa kamarátov. Pani matrikárka bola veľmi ochotná. Veľmi sa tešíme a snáď nám to nič nepokazí," prezradil na všetko a všetkých mysliaci Matuš. Jasne vidieť, že mu veľmi záleží, aby bol ich sobáš so svadbou aj pekným nezabudnuteľným zážitkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie