Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
S mužmi skončila! Kamarátka Agáty Hanychovej prezradila, aké bolo pozadie jej posledného rozchodu!
Zdielať na

S mužmi skončila! Kamarátka Agáty Hanychovej prezradila, aké bolo pozadie jej posledného rozchodu!

Archívna reportáž

Vzťahy bývalej modelky, moderátorky a už aj influencerky Agáty Hanychovej (35) nie sú žiadnym tajomstvom, keďže o svojom súkromí nemá problém verejne hovoriť. No a vďaka sociálnym sieťam, na ktorých je mimoriadne aktívna a zdieľna, sa o nej fanúšikovia môžu z jej vlastných úst kadečo dozvedieť. A keď neprezradí niečo ona sama, postarajú sa o to druhí.

Nedávno si jedna z blízkych priateliek Agáty Hanychovej nenechala informácie z jej života iba pre seba a podelila s nimi s českým portálom Extra.cz. Zjavne jej však nešlo o to, aby tým svojej kamoške Agáte ublížila, zrejme chcela iba poukázať na problémy jej priateľky s mužmi aj z inej, ako len z Agátinej perspektívy, ktorú zdieľa na sociálnych sieťach.

Nemenovaná je údajne blízka kamarátka Agáty Hanychovej a zároveň exmanželku Jakuba Prachařa dobre pozná a vie, ako všetko prežíva aj čo sa týka vzťahov. "Agáta to nevie predýchať. Adam ju strašne sklamal. Pôvodne ju fascinoval, pretože bol galantný. Bol to prvý naozajstný chlap, ktorého kedy poznala, ale dovolil si k nej to, čo si k nej zatiaľ ešte nikto nedovolil," prezradil pred niekoľkými dňami tento vraj dôveryhodný zdroj info z Agátinho okolia. "Teraz povedala aj niečo o neuveriteľnej hlúposti a absencii mozgu," prezradila, čo zrejme v súvislosti s Adamom Raiterom naznačila Agáta, z ktorého bola ešte nedávno nadšená až natoľko, že s ním plánovala cestovať po Česku spolu s jej dvomi deťmi v obytnom voze, ktorý kúpila za drahé peniaze a on mal urobiť vo vnútri isté úpravy. Mala pritom aj biznis plán, na ktorom by participoval.   

Agáta na seba prezradila už kdečo, napríklad aj o tejto svojej obave:

​Všetko ale odrazu bolo zakrátko inak. Adam vyviedol niečo, čo Hanychovú veľmi naštvalo. Okamžite volila rozchod, aj keď s ním už bola pripravená zdieľať dlhú náročnú cestu za dobrodružstvom, na čo sa veľmi tešila a založila preto spoločnú stránku na Instagrame. Ale zdá sa, že to už predýchala. "Agáta už stolára skoro vôbec nerieši. Rozišla sa, zabolelo to, ale už sa z toho dostala a sústredí sa na budúcnosť," skonštatovala Agátina kamarátka na margo jej nedávneho rozchodu s mužom, s ktorým počítala život aj do budúcnosti. "Čo viem, tak skúsenosť s týmto posledným bola taká, že nikto ďalší teraz veľmi dlho nebude. Bolo to veľké precitnutie a vyškolenie," myslí si zdroj na základe jej poznania Agáty. 

Láske so šikovným stolárom Adamom už odzvonilo, vraj Agátu veľmi sklamal:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Vzťahov mala v doterajšom živote dcéra známej herečky Veroniky Žilkovej neúrekom, z toho vzťah s hercom a hudobníkom Jakubom Prachařom trval najdlhšie a dokonca sa aj zosobášili. Ale aj ten sa skončil nepekným rozvodom s ťahanicami o ich spoločný majetok. Vzťah nedokázali udržať ani kvôli ich malej dcérke. Vždy ju ale vie podržať jej mama. "Navonok sa Agáta snaží byť tvrdá a nedávať nič najavo. Veľmi ju ale psychicky nad vodou držala mama. Niekedy sa nemusia zhodnúť, ale obidve sú fixované na rodinu, takže nakoniec v dobách krízy sa strašne zomknú a do toho svojho vnútorného kruhu nikoho cudzieho nepustia," dodala na záver, z čoho sa dá usúdiť, že ani ona celkom všetko nevie. Agáta má tajomstvá, o ktoré sa podelí len s pre ňu najbližšou bytosťou, ktorá má bohaté životné skúsenosti nielen s mužmi a vždy to s ňou myslí dobre. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie