Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jennifer Aniston (52) bude čoskoro mama! Po roku boja sa to vraj konečne podarilo!
Zdielať na

Jennifer Aniston (52) bude čoskoro mama! Po roku boja sa to vraj konečne podarilo!

Archívna reportáž

Mohlo by sa na prvý pohľad zdať, že k niektorým krásnym a úspešným celebritám bol osud mimoriadne štedrý, keď im okrem pekného vzhľadu, talentu a charizmy doprial aj úspech a poriadne bohatstvo. Avšak nie je to vždy celkom tak, ich cesta za šťastím je často poznačená tvrdou prácou, nezdarmi a mnohými obetami. Aj v prípade sympatickej predstaviteľky Rachel z Priateľov sa nedá hovoriť o idylke, kráske sa rozpadli už dve manželstvá a ani po päťdesiatke sa jej nepodarilo založiť si vlastnú rodinu, po ktorej vraj veľmi túžila. To sa vraj práve zmenilo.

Jennifer Aniston sa podľa informácii portálu Closer zdôverila hereckým kolegom zo seriálu Priatelia s obrovskou a radostnou novinkou z jej súkromného života. Už o pár mesiacov by sa mala stať mamou dievčatka, po ktorom tak veľmi túžila. Stane sa tak napriek tomu, že po svojom boku nemá oficiálne žiadneho partnera.

Celý rok trvalo, kým sa partia hercov z obľúbeného seriálu opäť stretla na pľaci pri príležitosti nakrúcania špeciálneho dielu Priateľov. Dokončenie nakrúcania bolo síce plánované už na rok 2020, no kvôli pandemickým opatreniam sa presunulo až o rok neskôr. A tak sa partia v zložení Matt LeBlanc, David Schwimmer, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox a Jennifer Aniston spolu s tvorcami začiatkom apríla 2021 konečne stretla, aby dielo definitívne dokonali. Zaujímavosťou je, že tento špeciál nemá žiaden scenár, nevystupujú v ňom dokonca ani ako originálne postavy, herci v ňom totiž hrajú samých seba. "Je tam jedna časť, ktorú však nechcem prezradiť, ale každý z nás niečo prečítal," načrtol tajomne predstaviteľ Rossa, David Schwimmer.

Priatelia ohlásili veľký comeback už v roku 2019, avšak pandémia nakrúcanie odložila až na rok 2021: 

Možno tým narážal aj na informácie, ktoré prednedávnom unikli z prostredia filmovačky. Práve Jennifer Aniston mala vraj toto očakávané stretnutie po rokoch využiť aj na zdieľanie radostných správ z jej súkromia. Podľa informovaného zdroja sa má Jenny už čoskoro stať mamou, je to vraj viac ako rok, čo podstupuje adopčný proces, ktorý taktiež skomplikovala pandémia koronavírusu. "Jen mala pocit, že toto stretnutie je perfektná príležitosť oznámiť príchod dieťatka celej partii," prezradil zdroj s tým, že kým ženské osadenstvo o radostnej novinke už tušilo, keďže sa pravidelne stretávali, prekvapila tým najmä mužov "priateľov". "Boli veľmi šťastní, keď im prezradila radostné správy. Dali jej hneď niekoľko rodičovských rád, ktoré vraj určite ocení, hneď ako sa s dieťatkom usadia," prezradil zdroj detaily stretnutia Jennifer a jej priateľov z Priateľov.

Jenny je starostlivá žena, k jej milovaným psíkom však teraz konečne pribudne aj skutočné malé bábätko, po ktorom tak veľmi túžila:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Partiu správy podľa zdroja magazínu Closer veľmi potešili, keďže vedeli, ako veľmi ich kamarátka a kolegyňa túžila po dieťatku. "Posledné desaťročie spolu strávili takmer každú hodinu, prežívali detaily svojich životov a navzájom sa podporovali počas ťažkých období, vrátane problémoch s plodnosťou Courteney, či Jenninho bolestivého rozvodu s Bradom Pittom," opísal blízke priateľské vzťahy hereckých kolegov. Herečka, ktorá momentálne nemá po boku žiadneho oficiálneho partnera si totiž adoptovala dievčatko z mexického sirtonica Casa Hogar Sion, ktorý sama dlhé roky finančne podporuje. Ak sa nevyskytnú nijaké neželané komplikáce, Jenny by si už v júni mohla priniesť batôžtek lásky v podobe maličkého bábätka domov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie