Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aneta Parišková otvorene o presťahovaní na Floridu! AKO si žijú, aj ako vyzerá ich budúcnosť za oceánom!
Zdielať na

Aneta Parišková otvorene o presťahovaní na Floridu! AKO si žijú, aj ako vyzerá ich budúcnosť za oceánom!

Hviezda jojkárskeho spravodajstva, moderátorka Aneta Parišková, poriadne prekvapila fanúšikov, keď vyšlo najavo, že sa už nejaký ten týždeň nachádza aj s celou rodinou v USA, konkrétne na slnečnej Floride. Ešte viac ale zaskočila informáciou, že nejde o žiadnu dovolenky - za oceán sa vybrali žiť. Teda, aspoň na nejaký čas.

Anete Pariškovej sa takto pred rokom totálne obrátil život hore nohami. Na základe pomerne nenápadných indícií, ktorými sa ozývalo jej telo, zašla k lekárovi. Zrejme nečakala, aký verdikt si vypočuje - nešlo o problém s cievami, ako sa pôvodne obávala, ale o vážnejšiu diagnózu - rakovina. Konkrétne Non-Hodgkinov lymfóm, ktorý nepatrí medzi práve "najľahšie" formy. 

Anetka sa ale okamžite pustila s pomocou odborníkov do boja, nasadili jej agresívnu chemoterapiu. Tá jej síce priniesla krušné chvíle, pričom strata vlasov bola najmenším problémom, ale napokon sa dostavili aj výsledky. Nateraz si môže vydýchnuť, hoci ako sama s pokorou priznáva, za skutočne vyliečenú sa bude môcť považovať až po dvoch rokoch bez recidívy. 

Aneta je veľká bojovníčka, synovia ju titulovali ako Xenu:

​Medzitým sa rozpútalo peklo s názvom covid-19, ktorý zasiahol do života každého, aj Anety a jej rodiny. Aj preto spravila rodina zásadné rozhodnutie - po mesiacoch, keď bol na Slovensku kvôli milovanej manželke Anetkin muž Miroslav, aby sa postaral o deti a všetko ostatné, rodina zdvihla kotvy a vybrala sa do jeho domoviny. Mirko žije už 30 rokov v USA, teraz tam bude mať na nejakú dobu aj Anetku a jej troch synov. Ale rozhodne nejde o dovolenku. "Určite tu nedovolenkujeme, chlapci už niekoľko týždňov zarezávajú v škole, dvaja chodia do elementary school, Danielko už do middle school, zároveň sa učia aj doma, pretože ich pripravujem do slovenskej školy, takže sa musia učiť od rána do večera, vstávajú skoro ráno, aby sa ešte pred odchodom do americkej školy učili do slovenskej školy, nedám im ani vydýchnuť," priznáva so smiechom prísna mama Aneta.

Okrem toho majú chlapci kopu športových aktivít - tenis, lukostreľbu, plávanie. A potom mama kmitá, rozváža deti na krúžky, varí, upratuje. Nečudo, že na oddych na pláži veľa času neostáva, hoci počasie je dokonalé. "Nechcem provokovať, je tu zhruba 30 stupňov, pekné letné počasie, stihla som sa ale okúpať len raz, stále kmitám," priznáva moderátorka. Všetkých fanúšikov chce ale upokojiť - rozhodne nemá v pláne ostávať v USA natrvalo. "Už sa neviem dočkať, kedy sa vrátim k vám, do jojky, pozdravujem divákov, veľmi sa na nich teším," rozlúčila sa sympatická hviezda s kolegami, aj s fanúšikmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie