Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Smutné priznanie! Po štyroch rokoch lieta mladá hviezda opäť v drogách a alkohole!
Zdielať na

Smutné priznanie! Po štyroch rokoch lieta mladá hviezda opäť v drogách a alkohole!

Je všeobecne známe, že človek, ktorý sa už raz stal závislým na alkohole či drogách, je aj po vyliečení zo závislosti stále označovaný len ako abstinujúci a nie ako vyliečený. Azda je to aj preto, že sú tieto neresti až príliš dostupné, ba v niektorých sociálnych skupinách ich doslova ľudom servírujú na tanier. A to platí najmä pre tých ktorí sa pohybujú vo vodách šoubiznisu, kde drogy častokrát patria na celebritných večierkoch už k "folklóru". Na to doplatila nedávno aj dcéra známej heavymetalovej legendy, 36-ročná Kelly Osbourne.

Dcéra legendárneho Ozzyho, Kelly Osbourne, oznámila prostredníctvom sociálnej siete, že po štyroch rokoch úspešnej abstinencie od alkoholu a drog opäť zlyhala. Jedným dychom však dodala, že na seba nie je vôbec hrdá, avšak rozhodla sa byť k fanúšikom úprimná a nehrať divadielko navonok dokonalého sveta sociálnych sietí.

Hviezdička reality šou a nie veľmi úspešná speváčka Kelly Osbourne sa rozhodla ísť cestou abstinencie už v roku 2017 po niekoľkých zmerených pokusoch prestať s drogami a alkoholom. Zároveň ju na smrť vystrašila skúsenosť, keď sa kvôli koktejlu z drog takmer ocitla na prahu smrti. Boli časy, keď bola Kelly ozdobou každej divokej párty v rôznych častiach Ameriky aj Európy, kam sa ako dcéra prominentov vždy veľmi ľahko dostala. Ešte pred rokmi ju bolo často vídať aj v spoločnosti dnes už zosnulej talentovanej speváčky Amy Winehouse (27), ako smutne skončil jej príbeh azda netreba ani pripomínať. "Je pre mňa ťažké o tom hovoriť, ale sľúbila som vám, že k vám budem vždy úprimná, ako na tom som a kde sa práve nachádzam v ceste za mojím uzdravením " začala svoje rozprávanie v Instastories prominentná dcéra, ktorá dodala, že bude detaily prezrádzať postupne, no myslí si, že si fanúšikovia zaslúžia počuť pravdu.

Takto si Kelly sypala popol na hlavu:

​V minulosti mladá žena holdovala nielen alkoholu a drogám, ale aj liekom na predpis či marihuane. "Opäť som do toho padla a nie som na to vôbec hrdá, ale som tu naspäť a plánujem urobiť tento týždeň podcast, v ktorom všetkým poviem, čo sa vlastne deje a čo sa mi stalo," šokovala úprimnosťou vo videu, na ktorom zakryla svoju tvár jedným z filtrov. Už v minulosti priznala, že svoju mamu často vodila za nos tým, že navštevuje protialkoholické sedenia.  Takzvané "kartičky triezvosti", ktoré za abstinenciu dostávajú v USA absolventi liečby, jednoducho niekomu ukradla a ukázala matke. "Bola som triezva tak maximálne 30 dní, čo bolo v čase, keď som bola na terapii, po návrate do normálu som sa hneď sfetovala," prezradila už dávnejšie v podcaste The Recovery s tým, že si nikdy nemyslela že vôbec dožije 35. narodenín - podobne sa pritom kedysi o sebe vyjadroval jej otec.

Terapiou sú pre dcéru legendárneho rockera aj domáci miláčikovia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Na to posledné, azda najúspešnejšie liečenie ju vraj zobral jej brat Jack s pomocou rodičov po tom, ako mu značne pod vplyvom alkoholu a drog jedného zavolala a bola k nemu skutočne agresívna. On vraj naštartoval auto a o pár minút bol pod jej domom. "Sadla som si do jeho auta. Mala som na sebe iba tričko a nohavičky. Pamätám si, ako som mu s plačom povedala: 'Už viac nechcem byť tučná lúzerka. Chcem byť štíhla a zvíťaziť," opísala v podcaste dramatickú situáciu spred 4 rokov Kelly, ktorá napriek tomu, že výrazne schudla a získala si vysnívanú popularitu, drogám teraz opäť podľahla. "Ale chcem aby ste vedeli, že dnes som triezva a budem triezva aj zajtra. Ďakujem za vašu podporu a lásku," rozlúčila sa Kelly tajomne vo videu s fanúšikmi, ktorí teraz nedočkavo čakajú na spomínaný podcast, v ktorom prezradí, čo ju primälo opäť siahnuť po drogách a alkohole. 

Súvisiace články

Najčítanejšie