Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Slávny spevák priznáva: Pomoc modrej tabletky sa mi občas zíde!
Zdielať na

Slávny spevák priznáva: Pomoc modrej tabletky sa mi občas zíde!

Archívna reportáž

Už je to celých 22 rokov čo na pesničku Sexbomb tancovali ešte ako tínedžeri mnohí dnešní štyridsiatnici, no samotný spevák megahitu ešte zďaleka nepatrí do starého železa. Spevák Tom Jones je vo vodách šoubiznisu stále aktívny a okrem toho, že momentálne sedí na porotcovskej stoličke v známej britskej talentovej súťaži, už o pár dní vydá nový album Surrounded by Time . A zdá sa, že napriek úctyhodnému veku je pestrý aj jeho milostný život.

Spevák Tom Jones (80) podľa britského denníka The Mirror v nedávnom rozhovore s komikom Marcom Maron v jeho podcaste WTF priznal, že keď príde na milostné dobrodružstvá, neváha použiť zázračnú mužskú tabletku na potenciu. Spevák, ktorý nemal o záujem žien nikdy núdzu a svoje bezodné libido neraz spomenul v mnohých rozhovoroch, tiež zdôraznil, že v jeho veku je to celkom normálne a nie je to podľa neho žiadna hanba.

Rodený Brit, spevák a herec zároveň, ktorý má od roku 1965 predaných viac ako 100 miliónov hudobných nosičov, nemal nikdy problém s otvorenosťou v rozhovoroch. To najmä čo sa týka jeho slabosti pre nežné pohlavie, ktoré bolo zjavne vzájomné. "Topil som sa v záplave nohavičiek," opísal pocity, keď sa zjavil na pódiu počas rokov najväčšej slávy a nadšené fanúšičky zobliekali kúsky oblečenia a hádzali mu ich pod nohy. Tieto časy sú už minulosťou, už iba máloktoré ženy podobným spôsobom vyjadrujú obdiv k svojim idolom, avšak spevák si aj po osemdesiatke užíva život plnými dúškami. "Je zvláštne mať 80 rokov, pritom mať stále hlas tridsiatnika, to je veľká vec. Starší speváci nad tým zvyknú stratiť kontrolu a musia na to pritlačiť viac," vyjadril sa v rozhovore, čím nahral na smeč moderátorovi, ktorý využil situáciu a spýtal sa speváka aj na milostný život.

Takto vyzeral Tom Jones v časoch najväčšej slávy, pri živom vystúpení jeho do dnešných dní populárnej piesne Delilah:

Na dvojzmyselnú otázku komika Marca Marona, ktorá mierila zároveň na spevákov povestný výtlak v hlasivkách a zároveň celkom drzo narážala na jeho výtlak v spálňových radovánkach Tom Jones odpovedal svojsky. "Zatiaľ je všetko v poriadku. Ešte vždy existuje modrá tabletka. Občasná pomoc, sem a tam, je úplne v poriadku," prekvapil úprimnosťou starnúci spevák Tom Jones, ktorý bol v nedávnej minulosti spájaný aj s bývalou manželku legendárneho Elvisa, Priscillou Presley. Aj keď nie je známe, kto sa momentálne po jeho boku nachádza, podľa slov speváka sa na samotu sťažovať nemôže.

Tom Jones momentálne úraduje v porotcovskej stoličke známej talentovej súťaže:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sir Tom Jones (@realsirtomjones)

"Keď som raz vystupoval vo Vegas, niekto po mne hodil kľúč od hotelovej izby. Spýtal som sa, komu patrí, a tá žena mi odpovedala: 'Použi ho a odhalíme to'," zaspomínal si v rozhovore Tom na svoje slávne časy "donchuanstva", ktoré sa však tiež niesli v znamení škandálov, drog a alkoholu, od ktorého bol dlhé roky závislý. S odstupom času priznáva, že je veľmi rád, že toto ťažké obdobie rock'n'rollu prežil, keďže mnohí jeho kolegovia toto šťastie nemali. Aj sám spomínaný Elvis Presley (†42), ktorý bol od Jonesa iba o päť rokov starší, či speváčka Janis Joplin (†27), alebo geniálny gitarista Jimi Hendrix (†27) odišli práve počas búrlivých čias v 70. rokoch minulého storočia. "Mnoho ľudí to pokašľalo. Eric Clapton hovorieval, že ak si pamätáš 60. roky, nemohol si ich zažiť, ja tomu neverím. Clapton je stále tu. Aj Keith Richards takmer umrel pred desiatimi rokmi, a je stále tu. Mnohí sme to dokázali prežiť," dodal na záver Tom, ktorý sa do dnešných dní teší popularite nielen v rodnej Británii, ale aj v Amerike a po celom svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie