Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jasmina poriadne dvihla tep mnohým mamičkám! To vážne dala Sanelovi zjesť TOTO?!
Zdielať na

Jasmina poriadne dvihla tep mnohým mamičkám! To vážne dala Sanelovi zjesť TOTO?!

Archívna reportáž

Asi nikto nepochybuje o tom, že azda každá mama chce pre svoje dieťa to najlepšie a vedome by nespravila nič škodlivé. Určite je na tom rovnako aj Jasmina Alagič, ktorá svojho Sanela miluje a dokazuje to každým momentom. No potom v dobrej vôli zverejní niečo, čo nepochybne mnohým iným mamám dvihne tlak, najmä v tzv. kategórii "biomatka".

Jasmina a Patrik Vrbovskí majú zatiaľ len jedno dieťa, o to viac lásky a pozornosti sa mu dostáva. Sanel oslávi koncom júla dva roky a zatiaľ netuší, aké veľké šťastie má, že sa narodil práve týmto rodičom. Nielen preto, že sa zrejme v živote nebude musieť trápiť tým, či bude mať na účty, ale aj preto, že ho mimoriadne zahŕňajú láskou a pozornosťou aj vďaka tomu, že sú s ním obaja v podstate nonstop, nakoľko nemusia chodiť do práce, ako drvivá väčšina ľudí.

Predsa len, aj Vrbovskí sú "len" ľudia a tak sa niektoré veci učia za chodu, čo sa týka rodičovstva. Jasmina dala pritom už viackrát jasne najavo, že materstvo berie úplne normálne, žiadne siahodlhé štúdium "google univerzity" sa nekonalo.

Rytmus si po narodení Sanela jasne upratal priority:

​Zjavne nijako neštudovala ani stravovanie vhodné pre deti v prvých rokoch života. Ak by to spravila, určite by medzi odporúčanými potravina nenašla párky, ktoré mnohí neodporúčajú ani dospelým. A tak Sanelovi naservírovala párok, no ku cti jej slúži, že pridala tekvicový prívarok a varené zemiaky. Aj tak si ale na nej vo viacerých fórach mamičky zgustli, ako to len dokážu ženy voči ženám.

A to ešte netušili, čo pridá o pár týždňov neskôr. Aktuálne Jasmina pridala do instastories videjko, kde si jej synček pochutnáva na čokoládovej nátierke. Heslo "cukor je smrrrť" u Vrbovských zjavne neplatí ani v prípade 21-mesačného Sanela. Ak by zjedol priveľa nielenže by ho mohlo bolieť bruško, ale aj by mohol poriadne vyvádzať pre nadbytok energie. Snáď je to skutočne len výnimočná "ochutnávka", taký prebytok bieleho cukru a tuku skutočne nič dobré malým deťom neprináša, okrem skvelej chuti, samozrejme. 

Instagram/JA

Súvisiace články

Najčítanejšie