Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúci pohľad na idol žien! Brad Pitt na invalidnom vozíku a NIE JE to film!
Zdielať na

Šokujúci pohľad na idol žien! Brad Pitt na invalidnom vozíku a NIE JE to film!

Okolo hollywoodskeho krásavca je v poslednej dobe rušno. Väčšinou to, žiaľ, nie sú práve príjemné novinky. Obzvlášť tie, ktoré súvisia s bojom jeho exmanželky Angeliny Jolie o ich deti, ktoré by najradšej od Brada odstrihla. No potom potešila správa o jeho spolupráci s módnou značkou a najmä to, že vo svojich modeloch aj pózoval. Roky mu vôbec nič neubrali na kráse, práve naopak, je "ako víno". No vzápätí svet obleteli skutočne šokujúce fotky - idol sa ocitol na vozíčku!

Aj keď sa snažil slávny hollywoodský herec Brad Pitt (57) maskovať veľkými okuliarmi, rúškom a kapucňou na hlave, o to viac bol podozrivý. Fotka biedne vyzerajúceho idola, ako vychádzal z dverí nemocnice v Beverly Hills, obletela svet. Totiž  nie na vlastných nohách, sedel na vozíčku a viezli ho smerom k autu. Chránili ho bodyguardi, no aj tak paparazzi zjavne dostali avízo a filmového hrdinu je v očiach verejnosti razom slabý pacient. A fanúšikov skutočne vyľakala, fotky si môžete pozrieť TU.

O čo v skutočnosti išlo sa dozvedeli od informovaného zdroja v Page Six, ktorý informoval ako prvý. A všetci si môžu vydýchnuť. "Naozaj sa nič nestalo, trhali mu osmičku," prezradil zdroj znalý skutočnosti. Hádam každý vie, že osmička sa nazýva ľudovo zub múdrosti a podľa odborníkov je v ústach zbytočná, ba priam problémová. Jeho názov pramení zo skutočnosti, že sa prerezáva až vo veku, keď sa predpokladá, že už jedinec nadobudol nejakú múdrosť. Predpokladá sa, že v dávnych dobách slúžili ľuďom na lepšie rozžutie tuhej potravy, ktorú jedli v surovom stave. A tiež im oveľa viac vypadávali zuby, každý navyše sa teda hodil.

Brad Pitt neprestáva nakrúcať jeden trhák za druhým:

​Naši pradávni predkovia neboli takí fešáci, ako je podľa dnešných kritérií vkusu Brad Pitt. Mali dlhšie a väčšie čeľuste, ktoré mali síce svoj význam najmä pri spracúvaní potravy, ale na kráse im veru nepridali. Postupne, ako ľudia začali potravu variť, aby bola mäkšia, sa neskôr začali skracovať do dnešnej veľkosti a osmičky začali byť vraj nadbytočné. A veru často vedia potrápiť. Stalo sa to iste aj Pittovi a lekár na zubnej klinike rozhodol, že osmičku treba odstrániť. Zrejme mal Brad aj zápal sprevádzaný silnou bolesťou, čo sa stáva aj tomu, kto dbá na ústnu hygienu, čo je v prípade herca, keď je vzhľad jeho pracovným nástrojom, takmer istotou.

​Náročnosť trhania osmičky je individuálna, ľahšie sa odstraňuje u mladého človeka. Brad Pitt už nie je práve najmladší, zrejme preto zvolili silnejšiu anestéziu počas zákroku, možno aj celkovú narkózu. Pokiaľ sa dáva lokálna anestézia, túčinkuje dve-tri hodiny a pacient môže mať problém s otváraním úst. Zvyčajne však od zubára bez problémov odíde na vlastných nohách, čo sa v prípade statočného hrdinu mnohých hollywoodskych filmov nestalo. Ale mohli sa vyskytnúť nejaké komplikácie, o ktorých však už zdroj neinformoval. 

Súvisiace články

Najčítanejšie