Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polročný synček Venduly Pizingerovej (49) predbehol všetky celebritné deti! TOTO sa len tak nevidí!
Zdielať na

Polročný synček Venduly Pizingerovej (49) predbehol všetky celebritné deti! TOTO sa len tak nevidí!

Archívna reportáž

Vendula Pizingerová je jednou zo známych osobností, ktoré sa minulý rok stali mamami plus mínus dva roky okolo päťdesiatky. To skutočne nie je obvyklé, a už vôbec nie to, že to takto vyšlo hneď trom známym tváram - okrem 49-ročnej Venduly sa z pomaly ročnej dcérky teší 50-ročná Erika Judínyová a z onedlho polročného dievčatka 52-ročná Monika Beňová.

Aj Vendula Pizingerová snívala o tom, že sa jej podarí priviesť na svet opäť dcérku. O svoju jedinú totiž pred dlhými rokmi prišla - Klárka, ktorej otec bol slávny skladateľ Karel Svoboda, žiaľ, ako 5-ročná zomrela na leukémiu. Ďalšou ranou bola Svobodova samovražda, po ktorej si Vendula vypočula mnohé kruté osočovania z podielu na jeho tragickom konci. Našťastie, mala syna Jakuba, pre ktorého musela zabojovať. A podarilo sa.

Život Venduly sa odvtedy poriadne zmenil. Našla lásku v náručí syna svojej dobre kamarátky, o 16 rokov mladšieho Josefa. Vzali sa a podarilo sa im to, čo už asi nikomu ani nenapadlo - majú spolu synčeka, ktorý sa narodil cisárskym rezom presne v deň Josefových narodenín a dostal po ňom aj meno.

Josífek sa narodil 13. októbra:

​Podľa fotiek na Instagrame Venduly Pizingerovej sa z ich domácnosti ozýva nonstop smiech. Malý Josífek má práve pol roka, ale svojím širokým úsmevom očaruje už pomaly od pôrodnice. "Prosto len radosť zo života. Je krásne, ako deti dokážu len tak byť. A my sa na to stále nemôžeme vynadívať," pridala Vendula krásne vyznanie k jednej z mnohých radostných fotiek Josífka.

Ten je v pohode v akejkoľvek interakcii s ostatnými okrem jedinej situácie - keď ide o jedlo. "V našej rodine všetci radi jeme," priznala Vendula, kde asi tak mohol toto správanie nachytať. No najväčší šok nastal, keď Vendula zverejnila fotku, kde jej synček stojí. Skutočne 6 mesiacov je veľmi skorý vek na podobné pokusy. "Trošku sústredenia a je to! Tak na čo čakať," tlmočila s vtipom možné Josefkove pochody jeho mama. Podľa komentárov sa podobne odvážne a skoro vybrali postaviť na dve nohy aj niektoré iné deti. V každom prípade Vendula žiadne tabuľky nerieiš - jej synček je pre ňu dokonalý tak, ako je. 

Súvisiace články

Najčítanejšie