Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Už sa domov nevráti?! Česká hviezda odišla na dovolenku, zostáva v exotike už niekoľko mesiacov!
Zdielať na

Už sa domov nevráti?! Česká hviezda odišla na dovolenku, zostáva v exotike už niekoľko mesiacov!

Archívna reportáž

Kým mnohí ľudia či už zo strachu, z poslušnosti, alebo jednoducho z pocitu zodpovednosti za ostatný rok "nevystrčili nos" z domu, iní sa snažia žiť život tak, akoby sa nič dramatické nedialo. Mnohé hviezdy veselo cestujú, no niektorí to posunuli na vyššiu úroveň - odišli na dlhšiu dobu z našich prísnych podmienok kdesi za väčšou slobodou a a do príjemnejšieho prostredia. Medzi nimi aj známa modelka a herečka Simona Krainová.

Extravagantná české celebrita Simona Krainová (48) za mlada ako modelka často cestovala kvôli svojej práci na fotenie do rôznych exotických krajín, neraz na prekrásne ostrovy obklopené azúrovým morom. Krásne pláže sú obvykle ideálna scenéria pre reklamné zábery modeliek v letných kolekciách. Krása  ostrovov vtedy učarovala Simone natoľko, že sa nevzdala cestovania ani potom, keď sa vydala a porodila dvoch synov. A nezastavila ju ani pandémia, píše portál Super.cz.

V súčasnosti trávi s manželom a deťmi už dva mesiace na ostrove Saint Martin v Karibiku. Začiatkom januára tam šla na skúšku iba s mužom, napokon sa domov vrátili len zobrať deti a išli sa späť do pozemského raja na exotickom ostrove.

Simona starne ako víno:

​Pandémia ju nielenže neodradila, ale naopak, je rada, že s rodinou žije v týchto časoch na slnečnom ostrove v exotickej prírode a nemieni to v dohľadnej dobe ani meniť. "Zostaneme, pokým sa situácia v Česku nezmení. Je mi ľúto všetkých, ktorí to musia doma prežívať," vyjadrila sa pre Super.cz Krainová. "Rodičia už rok prakticky nevychádzajú, rodičia Karla takisto. Dúfam, že už príde do Česka jar a pozitívna emnergia. A tiež dobré správy. My zatiaľ návrat úplne neplánujeme. Sme na čerstvom vzduchu pri mori, je to tu krásne. Žije sa tu normálne, je tu všetko otvorené. Jediné opatrenia sú rúška vo vnútorných priestoroch. A myslím, že aj pre chlapcov je to obrovská skúsenosť," vysvetlila dôvody, prečo sa domov s rodinou vrátiť neponáhľa.

Idylku si užíva celá rodinka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Simoniny dvaja synovia, Max a Bruno, sa zrejme netrápia, že nie sú doma v Prahe. Spoločne zažívajú rôzne dobrodružstvá na krásnom ostrove. Rodičia ale dohliadajú aj na to, aby nezanedbali školskú výuku. Hoci v Česku už pár mesiacov prebieha výuka školákov všetkých stupňov škôl online a zdalo by sa to byť pre cestovanie ideálne, oni to musia riešiť inak. "Je tu časový posun, nemôžu byť na online výuke. Dostávame všetky úlohy, ideme podľa školských osnov, chlapci všetko vypracovávajú, posielame to naspäť. Max a Bruno sa pravidelne denne štyri päť hodín učia. Plne rešpektujeme plán školy," vysvetlila Simona spôsob, akým postupujú spolu s manželom pri výuke synov. Zanedbať ich vzdelávanie rozhodne nechcú.

Simona si užíva spoločnosť ľudí, vrátane hviezdneho Cuba Gooding Jr.:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Pre celú rodinku je najdôležitejšie teraz to, že všetci spolu trávia veľa času vonku na čistom prímorskom vzduchu na slnkom rozžiarenej pláži. Nemajú dôvod na stres a nepociťujú ani bezprostredný strach z koronavírusu. Nie sú zrejme podľa ich názoru ohrození tak, ako obyvatelia ich domoviny, súdiac podľa varovných správ v českých médiách. Hoci "dovolenkuje" Simona nezaháľa ani na ostrove v Karibiku. Na internete predstavila vlastnú kolekciu plaviek a mikín, pochopiteľne, na vlastnej dokonalej postave. Tú si udržuje cvičením a behaním, nehrozia žiadne diéty. Dobrému jedlu totiž, ako prezradila, nikdy nevie odolať.

Súvisiace články

Najčítanejšie