Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Agáta Hanychová priznala, ako zvládajú jej vzťahy a rozchody jej deti! TOTO je teraz jej plán!
Zdielať na

Agáta Hanychová priznala, ako zvládajú jej vzťahy a rozchody jej deti! TOTO je teraz jej plán!

Archívna reportáž

Šťastie v láske si človek nekúpi za žiadne peniaze. A nezabezpečí ho ani popularita a dokonca ani pekný tvár. Už niekoľkýkrát si to na vlastnej koži overila Agáta Hanychová, ktorej nevyšiel už minimálne piaty vzťah od rozchodu s Jakubom Prachařom. Stačilo pár dní a nádejne sa vyvíjajúca idylka so stolárom je už minulosťou.

Zdalo sa, že si Agáta Hanychová so stolárom Adamom Raiterom celkom sadli. Zdieľali nielen vášeň pre snowboarding, ale aj obytné auto, s ktorým mali spolu objavovať krásy republiky. Založili si spoločný instagramový účet Obytňákem po Česku a plánovali spolu podnikať. Bolo treba zakúpené auto už len trochu upraviť, čo s dôverou prenechala zručnému Adamovi. Nevedno, čo sa odrazu stalo, ale bývalá modelka sa prestala na svojich internetových stránkach o svetlovlasom potetovanom fešákovi zmieňovať a zdieľať fotky s ním. Na otázku eXtra.cz odpovedala stručne a jasne: "Áno, rozišli sme sa".

Trochu zhovorčivejšia bola, keď Super.cz zisťoval, aké dôvody mala na rozchod s Adamom, ktorý bol podľa jej vlastných slov "galantný a jeden z najlepších chlapcov, s ktorými kedy bola".  Prekvapivo pridala na tému svojich rozchodov aj viac slov. "S Adamom to neklapalo, bodka. Už som sa vekom naučila niektoré veci zbytočne nerozmazávať. Myslím, že práve v tomto prípade je to skvelé rozhodnutie," zmenila zrazu na stolára názor. Hanychová sa vždy spočiatku z nového vzťahu veľmi nadchne, ale po pár týždňoch nadšenie vyprchá a vzťah ukončí. Niečo zjavne nie je tak, ako by si želala. Je ale otázkou, na ktorej strane je hlavná chyba, že jej vzťahy s mužmi v poslednom roku nevydržali viac ako tri mesiace.

Agáta sa ženie za láskou možno aj zo strachu zo staroby, ktorý priznala:

​Rozvedená matka dvoch malých detí má o čom uvažovať, ak sa chce niekedy v živote konečne šťastne usadiť s nejakým mužom, aby nezostala sama. "Zamýšľam sa nad tým. Určite," priznala sa, že jej nie je ľahostajná otázka, prečo jej vzťahy s mužmi nevychádzajú. Zrejme sa rozhodla, že potrebuje dlhší čas, aby na ňu dokázala zodpovedať. "Fakt by som teraz chcela skúsiť byť sama. Rok som bola sama po rozchode s Jakubom, vytrpela som si to sama. Dokážem byť sama so sebou. Aj teraz je mi fajn, keď som s deťmi. Bohužiaľ tomu občas podľahnem, posledný rok toho bolo asi dosť, to áno, bolo to pravidelné," musela exmanželka Jakuba Prachaře uznať, že niečo nerobila celkom správne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Niektorí Agáte na instagrame vyčítajú, že sa chová ako nezrelá osoba. "Agi sorry, musím to napísať. Verím, že si fajn holka, ale úprimne myslím, že problém nie je s chlapmi, ale s tebou. Mala by si sa naučiť chvíľku byť sama a zapracovať na sebe. Si matka dvoch detí a chováš sa ako pubertiačka a hlavne si tých chlapov ťaháš domov, robíš veľké plány a potom z toho nič. Hlavne pre tie deti to nie je naozaj dobré," nebrala si jedna z nich servítku na ústa a šplechla Agáte do tváre aj citlivú otázku detí. "Deti to zvládajú v pohode. Adam s nami nebol stále, nebýval tu. Občas sme šli na výlet. Oslovovali ho Adam, občas ho tu videli, rozhodne mu nehovorili ujo. Moje deti sú zvyknuté žiť medzi mnohými ľuďmi, chodia sem bežne návštevy, záhradník, rozhodne nevideli, že by ma bozkával, bol braný ako kamoš. Na to som si dávala pozor," nesúhlasila s výčitkou ohľadom svojich dvoch malých detí, 9-ročného Kryšpína a 3-ročnej Mii. No radu, aby chvíľu bola sama, si zrejme k srdcu zoberie. Otázka je, dokedy.

Súvisiace články

Najčítanejšie