Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľkonočná idylka! Jasmina ukázala Sanela s bratrancom, sú rozkošní ako Puf a Muf!
Zdielať na

Veľkonočná idylka! Jasmina ukázala Sanela s bratrancom, sú rozkošní ako Puf a Muf!

Archívna reportáž

Ak sa dá niektorá zo známych rodín v šoubiznise označiť ako idylická, tak sú to rozhodne Vrbovskí. Tak Patrik, ako aj Jasmina sa zjavne narodili pod šťastnou hviezdou. Sú nielen príťažliví, ale aj úspešní, nadpriemerne zabezpečení a ešte k tomu sa aj našli - už tri roky tvoria absolútne zamilovaný pár. A tú dokonalosť korunuje ich synček Sanel.

Sanel má už vyše rok a pol, no ešte si neuvedomuje, aké mal šťastie, že sa narodil práve Patrikovi a Jasmine. Už teraz mu nechýba absolútne nič, rodičia mu plnia, čo mu na očiach vidia, doma mu zariadili nielen dokonalú detskú izbu, ale aj herničku v obývačke a aktuálne aj ihrisko na záhrade. 

Mama Jasmina sa mu stará aj o zábavu spoločnými hrami, a veľkonočné zvyky si nemohla nechať ujsť. Hoci nejde o tradičnú zvyklosť, deti v niektorých krajinách na západ od Slovenska ju zbožňujú - hľadajú veľkonočné vajíčka. Obvykle sa to deje v záhrade či v parku, kde rodičia poschovávajú čokoládové doborty a deti sa potom snažia ich objaviť.

Pred tromi rokmi Rytmus o novej láske ešte stále zahmlieval, bol čerstvo po rozchode s Darou:

​Jasmina zverejnila v instastories videjko, ako jej sestra Alexandra ukrýva vajíčka. "U nás je taká tradícia, a nechcem byť teraz za blbú, neviem, či to je aj tu, ale schovávame vajíčka, budú ich hľadať v záhrade. Robievate to aj vy?" opýtala sa Jasmina fanúšikov. No nie je jasné, čo myslela tým "u nás", či v jej rodnom Nemecku, alebo v Rakúsku, alebo jednoducho len u nich doma.

V každom prípade ide o milý zvyk a deti ho zbožňujú, keďže je spojená zábava so sladkou odmenou. Sanelovi robil pri hľadaní "parťáka", ale tak trochu aj konkurenciu jeho bratranec, s ktorým sú takmer rovesníci, syn Jasmininej sestry. Rozdielnejší už ani nemôžu byť - kým čertsvo dvojročný Elias má totálne svetlú pokožku a hrdzavé vlásky aj obočie, Sanel je absolútne snedý po oboch rodičoch a má tmavé vlásky aj oči. Fanúšikov iste potešil pohľad na najmladšieho Vrbovského, Jasmina im dopriala vzácne takmer dokonalý profil chlapčeka a je zjavné, že je to skutočne vydarený fešáčik.

Súvisiace články

Najčítanejšie