Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bohuš Matuš musí Lucinku v TOMTO krotiť! Má skutočne až príliš odvážne plány!
Zdielať na

Bohuš Matuš musí Lucinku v TOMTO krotiť! Má skutočne až príliš odvážne plány!

Zdroj: Instagram/Bohus a Lucie

Už je to pár mesiacov, čo si český spevák a jeho mladučká partnerka užívajú status rodičov. Presne na Mikuláša priviedla na svet iba 17-ročná Lucinka ich prvé spoločné dieťatko, dcéru Natálku. Aj keď je ich láska poznačená kontroverziou najmä kvôli veľkému vekovému rozdielu, dvojica sa aj po dvoch rokoch ľúbi a plánujú dokonca svadbu. A to nie je všetko, vymyslené majú už aj meno pre ich druhého spoločného potomka.

Bohuš Matuš (47) sa podľa denníka Extra v nedávnom rozhovore v relácii Život ve hvězdách vyjadril, že by  maličkej Natálke rád časom doprial aj súrodenca. Dokonca už aj prezradil, že meno zdedí po ňom, takže v prípade, že sa skutočne podarí chlapček, bude sa volať Bohuško. Jeho partnerka Lucie (17) mala bezproblémové tehotenstvo a úplne idylický pôrod, a tak nielenže s jeho plánmi súhlasí, ale túži mať detí pokojne aj desať. Ale najprv jej musí Bohuš na prst nastoknúť onen vytúžený svadobný prsteň.

To, čo začalo ako nevinný obdiv mladučkej fanúšičky k oveľa staršiemu umelcovi, skončilo dieťatkom a onedlho svadbou. Verejnosť Bohušovi Matušovi v láske k dievčaťu veľmi nepriala, a to najmä kvôli tomu, že Lucinka bola v čase ich zoznámenia legálne ešte dieťa. Ani dnes stále nie je úradne plnoletá, no v deň, kedy dosiahne vek 18. rokov sa všetko zmení. Už 12. mája, teda presne v deň jej narodenín, si totiž Lucinku 47-ročný spevák plánuje vziať vziať za manželku. Obaja veria, že spolu s jej oficiálnou dospelosťou skončia aj nemiestne poznámky o ich vzťahu. "Už teraz sa to obrátilo a našťastie už prevládajú pozitívne komentáre, za čo som veľmi rada," komentuje situáciu na Instagrame Lucinka.

Vypočujte si pieseň s názvom Náš hlas je v souznení v podaní Bohuša Matuša:

Kým jej rovesníčky zažívajú prvé bozky, Lucie je už mama. "Niekto si chce užívať diskotéky a niekto chce mať rodinu už skôr," zverila sa Lucka v rozhovore. A Bohuš jej dáva za pravdu, a ako mamu ich zatiaľ jediného dieťatka si ju nevie vynachváliť. "Je zodpovedná a úžasná mamička, čo ma príjemne prekvapilo. Veľmi som tomu neveril," prezradil spevák, ktorý svoju budúcu manželku pri slovách chvály hrdo hladkal po hlave. Aj preto sa vraj nebránia ďalším potomkom. "Veľmi to neplánujeme. Ale keď to príde, tak to príde, ale s Lucinkou samozrejme rád. Ešte by sme chceli súrodenca Bohuška," poodhlail spoločné plány Bohuš, na čo mu mladučká partnerka súhlasne prikývla. Akurát, že pred časom Matuš tvrdil, že podmienkou pred druhým tehotenstvom bude, aby si Lucka dorobila maturitu, keďže školu prerušila.

Z Instagramu si urobila Lucinka nielen zábavu, ale aj spôsob, ako si privyrobiť alebo dostať za reklamu veci pre seba či maličkú Natáliu:

A tak si na veľkú rodinu bude musieť Lucie ešte predsa len počkať, nakoľko deti sú nielen radosť, ale aj starosť a veľká investícia. Životom ostrieľaný spevák, ktorý už o tri roky oslávi päťdesiatku, preto musí tieto vášne v mladučkej partnerke krotiť. "Ja Lucinke stále hovorím, že má ešte čas a že je sama ešte bábätko, a preto by sme to nemali uponáhľať. Nech sa ešte rozhliadne," hovorí takmer otcovsky Bohuš, ktorý má čo robiť, aby ako umelec v ťažkej pandemickej situácii rodinu uživil. Preto nedbá prijať aj ponuky na brigádu, kdežto Lucinka využila silu sociálnych sietí a zvolila si cestu instagramovej influencerky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie