Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Toto by asi nikto nečakal! Samanthu v pokračovaní seriálu Sex v meste nahradí TÁTO hviezda!
Zdielať na

Toto by asi nikto nečakal! Samanthu v pokračovaní seriálu Sex v meste nahradí TÁTO hviezda!

Archívna reportáž

Na veľkú radosť miliónov divákov po celom svete sa vracia kultový seriál z prostredia života newyorských žien a ich vzťahov s mužmi, aj medzi sebou. Štvorica žien ale v skutočnosti také idylické priateľstvo nemala, hoci kameňom úrazu bola v podstate vždy len jedna z herečiek - predstaviteľka náruživej Samanthy, dnes už 64-ročná Kim Cattrall. Tá definitívne odmietla účinkovať v oživenom seriáli. Tvorcovia to ale nezabalili a náhrada za Kim je viac, než atraktívna!

Neuveriteľných 23 rokov uplynulo od premiéry seriálu Sex v meste, ktorý sa stal v mnohých ohľadoch kultovým. Rozhodne, čo sa týka módy, a definitívne, čo sa týka propagácie New Yorku, ako úžasného mesta pre život. Tri hlavné hviezdy, ktoré po odmietnutí Kim Cattrall vrátiť sa do seriálu, ponuku prijali, majú už pár rokov po päťdesiatke, no na šarme im roky nič neubrali. A životy žien pokračujú aj po päťdesiatke, hoci pred tým šoubiznis neraz zatvára oči, bude teda zaujímavé sledovať, ako sa s touto prehliadanou vekovou kategóriou scenáristi pohrajú. 

Kim Cattrall odišla vraj najmä pre peniaze - nepozdávalo sa jej, že kým ona získa za epizódu niečo cez 350-tisíc dolárov, jej kolegyňa Sarah Jessica Parker (55) príde až k 3 miliónom. Ktovie, koľko ale museli tvorcovia ponúknuť hviezdam teraz a najmä, ako hlboko museli siahnuť do vrecka pre obsadenie mega hviezdy, ktorá Kim nahradí.

Heidi patrí medzi topmodelky už vyše 30 rokov, hoci modeling už robí len sporadicky:

Novou Samanthou sa totiž stane nemecká modelka a pomaly už profesionálna porotkyňa, Heidi Klum. "Ako poviete Samantha po nemecky? Bolo také ťažké udržať toto prekvapenie, ale konečne môžem zdieľať radosť, že sa pridávam k novej sérii seriálu Sex v meste! Neviem sa dočkať, kedy už do seba kopnem pár Cosmosov a prevetrám moje Manolky s týmito dámami," napísala žoviálne kráska na Instagram k čiernobielej fotke všetkých štyroch hlavných postáv.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Na spoločnej fotke vyzerajú všetky viac než úžasne, diváci sú nepochybne zvedaví, ako to bude svedčať Sarah Jessice Parker, Kristin Davis, Cynthii Nixon a o takmer desať rokov mladšej Heidi pri spoločnom klebetení v obľúbenej reštaurácii. Zaujímavosťou je, že Heidi sa už v tomto seriáli objavila - v jednej časti si zahrala sama seba. Teraz bude prekvapením, či preberie rolu Samanthy aj s jej vášňou pre sex. S tým by ale Heidi rozhodne nemala mať problém, napokon, sama rada zverejňuje poriadne dráždivé fotky s jej o 16 rokov mladším manželom Tomom Kaulitzom, gitaristom kapely Tokio Hotel.

Súvisiace články

Najčítanejšie