Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
A je to vonku! Jasmina Alagič dostala od JOJky prácu snov!
Zdielať na

A je to vonku! Jasmina Alagič dostala od JOJky prácu snov!

Archívna reportáž

Rodáčka z nemeckého Stuttgartu, po otcovi s bosnianskou krvou, po mame s maďarskou, no oficiálne Slovenka Jasmina Alagič patrí rozhodne medzi najsledovanejšie tváre slovenského šoubiznisu. A treba úprimne uznať, že je to aj vďaka manželstvu s Rytmusom, hoci Jasmina má za sebou aj slušnú moderátorskú kariéru. Teraz jej vďaka televízii JOJ nasadí korunu.

Jasmina Alagič pracovala roky ako moderátorka v módnej televízii, no zlom v kariére prišiel až s jej moderátorským postom v speváckej televíznej šou v roku 2018. Práve v tej dobe zahorel Patrik Vrbovský láskou k tejto kráske, s ktorou sa síce poznal dlhšie, no nič viac spolu neriešili. Prišiel rozchod s Darou, zrodil sa vzťah s Jasminou a ten nabral poriadne rýchly spád. O niečo vyše roka neskôr už Jasmina pracovné možnosti neriešila - naplno ju zamestnal Sanel, ktorý sa narodil v lete 2019.

Synček má len rok a pol, oficiálne by si teda mohla Jasmina ešte ďalší rok a pol užívať rodičovskú dovolenku, no prišla ponuka, ktorá sa rozhodne neodmieta. A nielen pre slušný zárobok, ale najmä z hľadiska kariéry. Moderovať talentovú megašou totiž mnohí považujú za vrchol kariéry moderátora zábavných relácií.

David Gránský bude opäť súčasťou šou, ten si mimoriadne užíval aj predchádzajúci ročník:

​Jasmina nahradí v tomto ročníku šou Česko Slovensko má talent herečku a stand up komičku Lujzu Garajovú Schramekovú a po boku Davida Gránského bude žiariť týždeň čo týždeň v najsledovanejšej multitalentovej šou. "Sme radi, že v šou môžeme privítať Jasminu Vrbovskú Alagič. Jasmina je moderátorka, ktorá má talent zabaviť. A to je jeden z hlavných pilierov šou Česko Slovensko má talent. Veríme, že spolu s Davidom Gránskym vytvoria atraktívnu, vtipnú a profesionálnu moderátorskú dvojicu," uvádza televízia JOJ v oficiálnom stanovisku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

"Ďakujem z celého srdca televízii JOJ za príležitosť, veľmi sa teším! Priatelia a všetci Vy, ktorí, žiaľ, radosť s nami nezdieľate, ja Vám sľubujem, že sa budem snažiť byť pre Vás čo najmenej iritujúca (v rámci mojich možností), a že budem robiť všetko, čo je v mojich silách, aby som Vás celým týmto krásnym programom previezla tak, akoby ste tam boli so mnou. Ďakujem, že mi dáte šancu, majte sa krásne a nech sa Vám darí plniť si sny," vyjadrila sa zjavne nadšená Jasmina. Tak trošku narážala aj na hejty, ktoré sa klasicky pod oznámením zjavili, ale to ju nemôže rozhodiť - azda niet osobnosti, ktorá by sadal úplne každému. Jasmina svoj zmysel pre humor a pohotovosť dokazovala nielen s mikrofónom pred kamerou, ale aj na svojom Instagrame, kde z času na čas vtipnými videjko baví ľudí. Tam vyzbierala za pár hodín od zverejnenia oznamu vyše 40 tisíc srdiečok a to je slušný fanúšikovský základ. Držíme palce!

Súvisiace články

Najčítanejšie