Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Náhoda alebo zámer? Speváčke vypadlo z bikín poprsie, nelámala si s tým hlavu!
Zdielať na

Náhoda alebo zámer? Speváčke vypadlo z bikín poprsie, nelámala si s tým hlavu!

Zdroj: Instagram/Rita Ora

Britská speváčka s albánsko-kosovskými koreňmi, Rita Ora (30) si momentálne užíva popri nakrúcaní šou voľný čas v Austrálii ležaním na pláži, či pri hotelovom bazéne. Rita je ale na opačnom konci sveta pracovne, zasadla na stoličku porotkyne The Voice Australia spolu s hudobníkom Keithom Urbanom, Jessicou Mauboy a Guy Sebastianom. Je o nej známe, že rada provokuje a vystavuje na obdiv svoje vypracované telo a plné prsia, a tak nevedno, či to bola len náhoda, keď ju paparazzi vyfotil, ako na lehátku telefonuje a z vrchnej časti bikín jej vypadol prsník v plnej nahote.

Nedávno sa začalo v Austrálii nakrúcanie ďalšej série The Voice, populárnej speváckej súťažnej show, kde za členku poroty vybrali tvorcovia aj britskú speváčku Ritu Ora (30). A zdá sa, že dobre urobili, keďže mladá speváčka s dokonalým telom presne vie, ako zaujať pozornosť médií. V miestnom plážovom hoteli sa promenáduje v úsporných bikinách, z ktorých jej sem-tam niečo vykukne. Paparazzi denníka Daily Mail pri tom, samozrejme, nesmeli chýbať.

Horúce austrálske slnko vylákalo Ritu k bazénu, kde sa rozhodla oddýchnuť si na lehátku a vystaviť svoje telo lúčom slnka. Na sebe mala oblečené len miniatúrne zlaté bikiny a nechala okoloidúcich hotelových hostí obdivovať jej ženské krivky. Na svojej figúre poctivo pracuje, aby vyzerala na pódiu v úsporných kostýmoch čo najlepšie. Zrejme jej neprekážalo ani to, keď ju pri leňošení na slniečku zachytil objektív fotoaparátu paparazzi. Aby bol snímok čo najpikantnejší, vybral ten najlepší uhol, vďaka ktorému sa na snímku vynímal nahý prsník speváčky, akoby náhodne vypadnutý z vrchnej časti mini bikín. Ora svojmu okoliu nevenovala veľkú pozoronsť, v ruke držala mobil a pozerala sústredene sa jeho displej. Vlasy mala ledabolo stiahnuté do chvosta a na tvári nemala ani obvyklý výrazný make up. Zábery sexy Rity Ory pri bazéne si môžete pozrieť v galérii TU.

Rita Ora je na svoje kosovské korene pyšná, v klipe k piesni Big si zatancovala v tradičnom odeve od kosovského návrahára Valdrina Sahiti:

Chvíľu oddychu si dopriala medzi nakrúcaním talentovej šou, kde bude hodnotiť predovšetkým spev, ale aj nemenej dôležitú charizmu nádejných superhviezd. S podobnými súťažami má už skúsenosti. V Británii bola porotkyňou v rovnakom projekte. "Milujem The Voice a zbožňujem Austráliu, toto je súťaž ako vyrobená v nebi," nadšene vyhlásila pre médiá. Po prílete do Austrálie musela byť uzavretá dva týždne v hoteli kvôli karanténe z dôvodu protipandemických opatrení. Tú už má Rita za sebou a spolu s ostatnými členmi poroty sa zúčastnila aj oficiálneho fotografovania. V ružových romantických retro šatách vyzerala veľmi sviežo a nevinne, v porovnaní s jej bežným vyzývavým oblečením to bola poriadna zmena.

Rita Ora dráždi v uliciach svojimi krivkami v úsporných outfitoch obyvateľov austrálskeho Sydney. Mnohé ženy jej genetickú výbavu závidia, keďže sa kedykoľvek "napcháva" sladkými koláčikmi, čo na nej vôbec nevidno:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

Rita nie je v skutočnosti žiadne neviniatko. Na svojom instagramovom profile často zverejňuje veľmi odvážne fotografie. Svojím lascívnym správaním si dokonca aj medzi niektorými celebritami narobila pár nepriateliek. Vraj dokázala zlomiť srdce bratovi sestier Kardashianových a údajne zviedla aj manžela Beyoncé, rapera Jay-Z. Beyoncé sa veľmi rozčúlila a tvrdila, že to Ora urobila len kvôli tomu, aby sa zviditeľnila a spopularizovala svoj nový album. Dravosť mladej speváckej hviezdičke určite nechýba, zrejme ju má v krvi aj vďaka svojim albánskym koreňom.

Vlani v novembri napriek lockdownu usporiadala k svojim narodeninám divokú party v londýnskej reštaurácii, až musela zasiahnuť polícia. Udelili jej mastnú pokutu a Rita sa potom za svoj čin v médiách kajala. Briti sú totiž veľmi citliví na porušovanie nariadení zo strany celebrít a speváčka nechce stratiť ich priazeň. Možno teda nebola ani náhoda, že zrušila svoju účasť v porote hudobnej show The Masked Singer (obdoba Zlatej masky), avšak o zárobok nepríde, keďže dostala lukratívnu ponuku v Austrálli. 

Súvisiace články

Najčítanejšie