Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ostrihoňová zverejnila intímnu fotku s dcérkou! Strhla sa poriadna lavína názorov!
Zdielať na

Ostrihoňová zverejnila intímnu fotku s dcérkou! Strhla sa poriadna lavína názorov!

Archívna reportáž

Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová je už vyše rok a pol mamou. S manželom, Matejom "Sajfom" Cifrom majú dcérku Sáru a obaja sú nielen milujúci, ale aj veľmi motivovaní rodičia. Evidentne sa snažia dať Sáre maximum stimulov, aby napredovala vo fyzickom aj mentálnom vývoji. A jej mama robí ešte čosi navyše.

Veronika Cifrová Ostrihoňová (32) patrí medzi známe televízne tváre, len prednedávnom pritom poriadne rozbúrila názorové vody vo svojej diskusnej relácii. Okrem nej a jej stálej hostky, stand up komičky Simony Salátovej totiž bola medzi prítomnými ženami aj Dominika Cibulková, ktorá mala priniesť svoj názor na cestovanie počas pandémie. A už je dobre známe, ako diskusia dopadla, keď si tenistka vypočula mimoriadne ostré slová zo strany Salátovej.

O dva týždne neskôr prišla Veronika s ďalšou, tak trošku kontroverznou témou.  Akurát, že na to nepotrebovala žiadnu diskusnú reláciu, stačila jediná fotka pridaná na Instagram. 

Sajfa je oddaný manžel aj otec, toto prezradil o pôrode dcérky:

​Na nej je so svojou 19-mesačnou dcérkou, ktorá sa zjavne dojčí. A práve táto najprirodzenejšia vec súvisiaca s materstvom je zo zvláštnych príčin u nás stále témou na horúce diskusie. "Veselú Veľkú noc, kamaráti. Oddýchnite si minimálne ako naša malá bufeťáčka," napísala Veronika k láskyplnej fotke so Sárou. A potom sa zrejme nestačila čudovať, čo si v komentároch prečítala. Kým Kristína Tormová jej žartom položila otázku, ako dlho ešte bude dojčiť, našli sa ženy, ktoré to mysleli vážne a neváhali označiť dojčenie slovom "nechutné", či nebodaj "úchylné".

Pochopiteľne, obvykle je rozhodujúci vek dieťaťa, keď si mnohí v hlave stanovili nejakú hranicu, keď je to ešte "v poriadku", a kedy je to už cez čiaru. Dojčiť rok a pol staré dieťa skutočne nie je nič šokujúce, ani na dvíhanie obočia, nehovoriac o benefitoch, ktoré to prináša, na čele s posilňovaním imunity, ale aj budovaním puta, a iných dôležitých momentov pre psychiku dieťaťa. Veronike dokonca položila jedna žena otázku, či si myslí, že je ohľaduplné voči ženám, ktoré dojčiť nemôžu, zverejňovať takéto fotky. Zjavne tým chcela poukázať na Cibulkovej cestovanie, keď jej fotky vyčítali s tým, že je necitlivé ich zverejňovať, keď iní cestovať nemôžu. Drvivá väčšina ale bola z momentky nadšená a mnohé ženy Veronike ďakovali za osvetu, že dojčiť dieťa aj po odrastení z bábätkovských mesiacov je v poriadku, normálne a prospešné. Ona sama ale priznala, že to vôbec nebol zámer: "Tú fotku som sem dala jednoducho preto, lebo sa mi páči, je to pre mňa milá momentka, ktorá sa mi ku sviatkom hodí". Nečakala vraj, že vzbudí také vášne, nakoľko skutočne nie je vyzývavá, ale stalo sa. No možno je to skutočne dobre, keď známe tváre robia takúto "kampaň", hoci aj bez zámeru.

Súvisiace články

Najčítanejšie