Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Po obvineniach z násilností prichádza Bradovi na pomoc bývalka Aniston! TOTO pre neho spraví!
Zdielať na

Po obvineniach z násilností prichádza Bradovi na pomoc bývalka Aniston! TOTO pre neho spraví!

Archívna reportáž

Z boja o deti medzi Angelinou Jolie a Bradom Pittom sa stal už nekonečný a najmä smutný príbeh. Herec by bol rád, keby sa spor ukončil, stál ho príliš veľa úsilia a tiež peňazí, ale Angelina je neúprosná. Trvá na tom, že deti nemôžu byť v jeho prítomnosti samotné. Zo začiatku sporu ho obvinila ho z alkoholizmu, preto sa rozhodol podstúpiť protialkoholickú liečbu. Najnovšie ho obvinila z domáceho násilia v čase

Angelina Jolie si dala načas, kým vytiahla údajné násilnosti Brada voči nej z čias, keď boli ešte manželia. V jej prospech vypovedal už najstarší syn Maddox, postupne by mali prísť na rad zrejme všetky deti. No Bradovi nečakane ponúkla podporu jeho exmanželka Jennifer Aniston, píše portál Mirror.

Iste nie je pre slávneho herca príjemné, že na neho Angelina vyťahuje stále nejakú špinu z ich súkromného života, len aby mu zabránila v styku s deťmi. Jeho najstarší adoptívny syn je ale na strane matky a bol ochotný proti nemu vypovedať. Nevie sa, ako budú vypovedať ďalšie deti, ktoré žijú zväčša u nej, a preto má na ne veľký vplyv. No Brad v tomto boji nie je úplne sám. "Jennifer Bradovi zavolala hneď, ako boli obvinenia zverejnené," oznámil nemenovaný zdroj z blízkosti páru. "Chcela, aby vedel, že tu pre neho vždy bude a že je ochotná aj svedčiť na súde, keby na to prišlo," doložil klebetník. Iste sa Brad potešil, jej slovo by malo pred súdom zavážiť, predsa len s ním roky žila v manželstve.

Manželstvo hviezdneho páru malo veľmi krátke trvanie:

​Po mnohých súdnych prieťahoch kvôli nezhodám rodičov v súvislosti s ich deťmi a možnosti ich mať pri sebe, bola v roku 2018 prijatá nová súdna dohoda, ktorá umožňovala fyzický kontakt aj právnu zodpovednosť za všetky deti pre oboch vtedy rozvádzajúcich sa manželov v rovnakom pomere. Angeline odporučili, aby rozvíjala vzťah detí s otcom, bolo by to v ich prospech. Obaja mali spolupracovať pri ich výchove, ale to sa zatiaľ nedeje v dostatočnej miere. Jolie sa s týmto rozhodnutím súdu doteraz nezmierila. Neželá si, aby ich otec bol s nimi sám, bez jej dozoru. Robila vraj všetko preto, aby Brad nemal možnosť ani kontaktovať sa s deťmi. Dokonca mu nechcela dať ani ich mobilné čísla, až jej to musel súd nariadiť. 

​Angelina Jolie mala predstavu, že bude spoločne s deťmi stále putovať po svete, bývať s nimi v dočasných príbytkoch počas filmovania tak, ako to robila, keď boli s Bradom ešte manželia a žili obaja v spoločnej domácnosti aj s ich deťmi. To jej ale Pitt zatrhol, zabránilo by mu to v pravidelnom osobnom kontakte s nimi. Jolie si musela zaobstarať trvalé obydlie v Los Angeles a on si vzápätí kúpil dom neďaleko jej adresy. Ale herečka predsa len občas berie deti na nakrúcanie do zahraničia, kedykoľvek sa to čo i len trochu dá. Brad sa ale údajne nechce exmanželke doprosovať a s deťmi sa stretáva čoraz menej. Celkom sa vzdať svojich práv rozhodne nemieni. Angelina by vraj rada pokračovala vo svojom ťažení proti nemu dovtedy, kým nebudú deti plnoleté. Potom sa ukáže, ako sa rozhodnú podľa vlastnej vôle. Možno bude prekvapená.

Súvisiace články

Najčítanejšie