Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Angelina pokračuje v tvrdom boji o deti! Proti Bradovi sa na súde postavil aj jeho syn!
Zdielať na

Angelina pokračuje v tvrdom boji o deti! Proti Bradovi sa na súde postavil aj jeho syn!

Archívna reportáž

Slávna hollywoodska herečka Angelina Jolie (45) ešte stále bojuje na súde s exmanželom Bradom Pittom (57) o pridelenie ich detí do jej bezvýhradnej starostlivosti. Aj teraz prebieha ďalšie pokračovanie zo série súdnych sporov o deti a Angelina vyťahuje najťažšie kalibre, hovorí o fyzickom násilí zo strany herca. Má ale silného spojenca - ako svedok sa dostavilo aj ich najstaršie dieťa zo šiestich, adoptovaný syn Maddox (19).

Zo šiestich detí Brada Pitta a Angeliny sú tri najmladšie ich vlastné, tri staršie sú adoptované. Len jediný syn je už plnoletý a dokonca sa už aj osamostatnil. Je to 19-ročný Maddox Chivan Jolie-Pitt z Kambodže. Brada nemá už najmenej od puberty priveľmi v láske, a preto nečudo, že svedčil na súde proti nemu.

Údajne v roku 2016 podala Angelina žiadosť o rozvod manželstva s Bradom Pittom päť dní po incidente, ktorý sa odohral medzi ním a Maddoxom. Vyšetrovali to aj dvaja agenti FBI a Angelina im opísala, ako k nemu došlo. Tvrdila im, že na palube súkromného lietadla vraj verbálne aj fyzicky pod vplyvom alkoholu napadol Pitt najstaršieho syna. Neudala však celkom jasne, kto a prečo spor vyprovokoval. Ako dôvod žiadosti o rozvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Súd v Los Angeles požiadala o úplnú starostlivosť o všetkých šesť detí s tým, že ich môže otec navštevovať. Výživné na deti ani na ňu od Pitta nepožadovala.

Asi nikto nečakal rozvod tohto "páru snov" tak rýchlo:

​Svojich detí sa ale herec nechcel vzdať, podstúpil pre to aj protialkoholickú liečbu, aby Jolie kvôli jeho alkoholizmu, z ktorého ho obvinila, nemala argumenty, prečo mu deti nemožno zveriť do opatery. Po súdnych ťahaniciach v roku 2018 bola prijatá nová súdna dohoda, ktorá umožňovala fyzický kontakt aj právnu zodpovednosť za všetky deti pre oboch rozvádzajúcich sa manželov v rovnakom pomere. V skutočnosti však aj potom Jolie robila všetko preto, aby Pittovi zabraňovala kontaktu s deťmi. V roku 2019 konečne súd ich manželstvo ukončil právoplatným rozvodom. Naďalej je kontakt Brada s deťmi minimálny, aj keď býva len pár ulíc od domu, kde bývajú spolu s mamou a exmanželia sa o ne súdia ďalej. Brad by chcel deti do striedavej starostlivosti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Us Weekly (@usweekly)

Aktuálne ale má navrch zrejme Angelina. Najstarší syn slávnych rodičov Maddox svoju matku bezvýhradne miluje. Adoptovala ho v roku 2002 ako sedemmesačného zo sirotinca v Kambodži, keď bola vydatá za herca Billa Boba Thortona. Zakrátko sa rozviedli a Maddoxa vychovávala sama, až do príchodu Pitta. Ten si ho ale v roku 2006 adoptoval. Ktovie, kedy začala nevraživosť Maddoxa voči Bradovi. Údajne sa stavia do postoja ochrancu Jolie, ktorá chce na súde exmanžela obviniť z domáceho násilia a deti by mali postupne o tom vypovedať pred súdom. Maddox ako prvý svedčil v prospech matky. "K Bradovi veľmi lichotivý nebol," prezradil zdroj serveru US Weekly. "Chce si zmeniť priezvisko na Jolie, ale Angelina toto rozhodnutie nepodporuje," dodal prekvapivo. Maddox je už ale plnoletý a v konečnom dôsledku sa ho spor o striedavú starostlivosť preto netýka, no zjavne rád adoptívnemu otcovi zavarí.

Súvisiace články

Najčítanejšie