Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po tvrdeniach o sadizme a kanibalizme, čelí herec obvineniu zo 4 hodiny trvajúceho brutálneho znásilnenia!
Zdielať na

Po tvrdeniach o sadizme a kanibalizme, čelí herec obvineniu zo 4 hodiny trvajúceho brutálneho znásilnenia!

Zdroj: ew.com

V Hollywoode stále pribúda množstvo obvinení zo sexuálneho napadnutia či znásilnenia osobnosťami šoubiznisu. Všetko odštartovalo ešte v roku 2017 obvinením filmového producenta Henryho Weinsteina z nechutných skutokov na rôznych ženách, aj slávnych herečkách. Odvtedy sa aj s pomocou hnutia Me Too odhalilo množstvo sexuálnych škandálov v ktorých rezonovali také mená ako Kevin Spacey, Bill Cosby, Alain Delon, Roman Polanski a mnohí ďalší. Na neslávne známy zoznam obvinených sa teraz zapísal aj herec známy z filmu Sociálna sieť.

Herec Armie Hammer bol obvinený zo znásilnenia, ktorého sa mal dopustiť v Los Angeles ešte v roku 2017. Vážne obvinenie mala voči hercovi vzniesť známa právnička Gloria Allred počas tlačovej konferencie v mene obete, ktorá vystupuje iba pod krstným menom Effie. Podľa reportáže kanálu CBS Los Angeles ju mal známy herec údajne pod hrozbami zadržiavať a znásilňovať celé štyri hodín a tiež sa nezdráhal použiť tvrdé fyzické násilie.

Podľa tvrdení dnes už 24-ročnej ženy ju mal Armie počas štvorhodinového útoku hodiť o stenu, pričom si vážne narazila hlavu. Známy herec však jej tvrdenia rázne odmieta. Mladá žena vo svojom obvinení tvrdí, že sa s hercom spoznala na sociálnej siet Facebook ešte v roku 2016. "24. apríla 2017 ma niekoľkokrát znásilnil, tvárou ma udrel o stenu, myslela som si, že ma chce zabiť," tvrdí so slzami v očiach vo videu neznáma žena, ktorá priznáva, že s Armiem, v tom čase ešte ženatým, udržovala nepravidelný milenecký vzťah od roku 2016.

"Effie poskytuje informácie, o ktorých si myslí, že by mohli byť relevantné pre vymáhanie práva, prokurátor rozhodne, či sú dôkazy dostatočné na vznesenie obvinenia," zaznelo z úst z právničky známej najmä z riešenia prípadov týkajúcich sa práv žien. Prekvapivá bola však reakcia zo strany právnika Armieho Hammera, ktorý tvrdí, že je jeho klient nielen nevinný, ale naopak, údajnú obeť Effie sám obvinil z obťažovania, posielania stoviek obrázkov a textových správ so sexuálnym podtónom. "Od prvého dňa má pán Hammer za to, že všetky jeho interakcie s pani Angelovou, ako aj s každým iným sexuálnym partnerom, prebiehali na dobrovoľnej báze, boli vopred dohodnuté, prediskutované a podieľali sa na nich spoločne," znie v oficiálnom vyhlásení právneho zástupcu Andrewa Brettlera, ktoré poslal zástupcom médií.

Armie Hammer je otcom dvoch malých detí, s ich mamou sa po desiatich rokoch rozviedol v júli 2020:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @armiehammer

Armie sa pritom iba v roku 2020 po desiatoch rokoch manželstva rozviedol s matkou jeho dvoch detí Harper (6) a Forda (4), podnikateľkou Elizabteh Chambers. To, či medzi sexuálnych predátorov patrí aj mladý herec, alebo sú obvinenia iba pomstou ohrdnutej milenky rozhodne až vyšetrovanie. No nie je to ani zďaleka jediná žena, ktorá Armieho obvinila zo sexuálneho násilia. Prednedávnom ho iné jeho bývalé milenky obvinili zo sadistického správania a dokonca náznakov kanibalizmu.

​Na základe hnutia Me Too sa podarilo obviniť a uväzniť niekoľkých sexuálnych predátorov v Hollywoode, okrem spomínaného Harveyho Weinsteina si svoj osud naplnil za múrmi väzenia aj neslávne známy Jeffrey Epstein. Ten mal podľa obvinený viesť pedofilný gang, ktorý ponúkal mladé dievčatá a ženy mnohým vplyvným a bohatým osobnostiam zo sveta šoubiznisu či politiky. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie