Zatiahnuté
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Sympatický herec hlási veľké zmeny v živote! Rozvod po 30 rokoch a romantika s novou láskou!
Zdielať na

Sympatický herec hlási veľké zmeny v živote! Rozvod po 30 rokoch a romantika s novou láskou!

Zdroj: youtube/printscreen

Keď už manželstvo vydrží 30 rokov, snáď je aj škoda ho potom ukončiť. No keď do života vstúpi nová láska, alebo tá stará celkom vyprchá, nedá sa nič robiť. To sa stalo aj v prípade vzťahu smypatického austrálskeho herca Simona Bakera (51), ktorého manželstvo sa síce po tridsiatich rokoch skončilo, no dlho sám nebol.

Herec Simon Baker (51) sa preslávil najmä účinkovaním v seriáli Mentalista, kde stvárnil hlavnú postavu. Jeho príťažlivý zjav mu umožnil hrať aj v mnohých reklamách popredných svetových značiek, kde predstavoval elegánov s drahými oblekmi aj hodinkami, vždy zahaleného v oblaku exkluzívnej vône. Nečudo, že priťahuje mnohé ženy. On bol ale takmer tridsať rokov oddaný svojej manželke, s ktorou má tri deti. Až minulý rok ich manželstvo predsa len nevydržalo rôzne skúšky a skončilo rozvodom. Zdá sa, že herec si už našiel za exmanželku atraktívnu náhradu.

Na svoj vek má Baker závideniahodne vyšportované telo, ktoré vystavoval nedávno na obdiv na austrálskej pláži v známom letovisku Byron Bay. Tam práve končí leto a on sa spolu so zjavne značne mladšou ženou v bikinách osviežoval vo vlnách oceána. Napriek tomu, že Simon je päťdesiatkni, vyvádzali ako zamilovaní pubertiaci. Dôverné dotyky a objatia nemali konca. Nie je žiadne tajomstvo, že mladá žena sa vola Laura May Gibbs a je návrhárkou a vyznávačkou jógy. Aj ona sa zrejme rada pochváli svojou peknou postavou, ako bolo vidieť vďaka minimálne zahalenému telu. Fotky z ich šantenia si môžete pozrieť TU.

Pripomeňte si Simona v jednej z romantických scén seriálu Mentalista:

Pre populárneho herca je oceán dôležitou súčasťou jeho života. Vyrastal na jeho pobreží a bol vášnivým surferom. Surfovanie a priateľské vzťahy zrodené pri tomto športe považuje za dôležitú súčasť svojej výchovy. Doteraz surfuje rád a aj vďaka nemu si udržiava pevnú postavu. Obľúbil si aj jazdu na skateboarde, či prechádzky so psom. Pohyb na čerstvom vzduchu jednoducho miluje a prospieva to očividne aj jeho zdraviu a mladistvému vzhľadu. Jeho vek by mu hádal málokto a preto nečudo, že priťahuje aj o pätnásť rokov mladšiu súčasnú partnerku. Ale nemožno mu uprieť ani charizmu, ktorá z neho robí gentlemana a tiež okúzľujúci úsmev. Nečudo, že podľa ankiet patrí medzi najsexy mužov planéty.

Simon je zanietený surfer, ako asi väčšina Austrálčanov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Simon Baker (@snappytoes)

Ako gentleman sa Baker zachoval aj voči svojej exmanželke Rebecce Rigg (53), s ktorou prežil mnohé krásne chvíle, napokon, má s ňou aj už dospelé tri deti. Jedinej dcére Stelle (28) je krstnou mamou britská herečka Naomi Watts a najmladšiemu synovi Harrymu (20) zas slávna krajanka Nicole Kidman. "Zostávame blízkymi priateľmi a naše tri deti vždy budú pre nás životnou prioritou," oznámil Simon médiám krátko po rozvode v apríli minulého roku. Dôvod rozvodu neuviedol, ale určite nebolo jednoduché udržať bez problémov manželstvo, ktoré bolo vystavované mnohým skúškam, najmä častým dlhým odlúčeniam kvôli Bakerovmu nakrúcaniu.

Nová láska má skutočne dokonalú figúru:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LAURA MAY (@lauramay_)

Súvisiace články

Najčítanejšie