Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zamilovaná Hanychová má veľké plány! TAKTO vidí svoju budúcnosť!
Zdielať na

Zamilovaná Hanychová má veľké plány! TAKTO vidí svoju budúcnosť!

Archívna reportáž

Podnikateľka a influencerka Agáta Hanychová vie veľmi dobre, ako to chodí v šoubiznise. Ak chce niekto uspieť, musí sa neustále zviditeľňovať. Najnovšie si vymyslela nový projekt a propaguje ho o stošesť. A pribrala do tandemu aj svoju novú lásku.

V Česku sa rozmáha trend cestovať po krajine v obytnom prívese. Influenceri to, pochopiteľne, chápu aj ako príležitosť na dobrý obsah pre ich profily a kanály a z cesty robia "videoreportáže".  Tejto témy sa chytila aj Agáta Hanychová a spolu so svojm novým priateľom Adamom Reiterom si založili na tento účel nový profil na Instagrame. Obytné auto je už kúpené a pár fotiek pred ním už uverejnili.

Ako sa zdá, nový Agátin partner, svalnatý, potetovaný stolár Adam, je človek činu. Na prácu je zvyknutý, má svoju stolársku dielňu, kde sa musí obracať, aby sa uživil. Popritom si stíha formovať svaly v posilňovni, čo sa mu hodí aj v práci hodí, ale zjavne aj ako nádejnému modelovi, jeho fotky túto ambíciu dosť naznačujú. Zrejme jeho mužná vizáž imponuje aj Agáte, navyše majú spoločnú záľubu - snowbording. Obaja majú aj dobrodružné povahy, keď sa po krátkej známosti rozhodli, že spolu absolvujú dobrodružnú výpravu. "Už máme instagramový účet Obytňákem po Česku a postupne sa pripravujeme objavovať krásy Česka. Ja budem variť, Adam riadiť, Mia sa bude maľovať rúžom a Kryšpín bude vyrábať luky. Bude to super," oznámila pre eXtra.cz novinku.

Agáta sa už pred rokmi vzdala divokého žúrovania:

​Za obytné auto zaplatili 300 000 českých korún a ďalších sto ich budú stáť úpravy. O tie sa, samozrejme, postará šikovný stolár. "Dnes sme začali. Naša nová cesta. Modelka a stolár. Čo je to vŕtačka?," s nadsádzkou okomentovala začiatok úprav auta Agáta. Novému partnerovi zrejme dôveruje po každej stránke, aj preto sa asi nebojí s ním vybrať na dobrodružnú cestu spolu s jej malými deťmi. "S Adamom je mi fajn. Je galantný. Vyzerá ako pankáč, pritom je to jeden z najlepších chlapcov, s akými som kedy bola," vyjadrila svoje pocity a názor na potetovaného svalovca. Niektorým pripomína výzorom jej exmanžela. Bude to ale hlavne preto, že obaja majú svetlé vlasy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa A+A (@obytnakempocesku)

Neprehliadnuteľný sympaťák z Hradce Králové mal len krátko pred začiatkom vzťahu s Agátou na svojom Instagrame fotku s celkom inou dievčinou. Hanychová si z toho asi nič nerobí, napokon, aj ona ukončila predchádzajci vzťah len v novembri. Otázne je už len to, ako dlho jej láska s Adamom vydrží. Na otázku eXtra, kde a ako sa vidí za takých päť rokov, odpovedala vyhýbavo. "Tak ja dúfam, že hlavne živá. Že všetci budeme živí a pôjdeme trebárs niekam na dovolenku," znela jej úprimná jednoduchá odpoveď vzhľadom na súčasnú neistú dobu. "Moja najväčšia výhra sú určite moje deti," vyhlásila s tým, že za prehru považuje neúspešné vzťahy s ich otcami. Možno už teraz našla pre seba aj deti dobrú náhradu.

Súvisiace články

Najčítanejšie