Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Po roku a pol je rozvod dokonaný! Speváčka nebude musieť platiť exmanželovi výživné!
Zdielať na

Po roku a pol je rozvod dokonaný! Speváčka nebude musieť platiť exmanželovi výživné!

Archívna reportáž

Slávna britská speváčka Adele (32) žije už niekoľko rokov v Los Angeles spolu so svojím osemročným synom Angelom Adkinsom. Práve on bol dôvodom, prečo sa minuloročná žiadosť speváčky o rozvod s jeho otcom, Simonom Koneckim doriešila až minulý týždeň. Bolo totiž treba dohodnúť na súde, kto a či bude na neho platiť výživné. Sudca rozhodol na základe ich vzájomnej dohody a vo štvrtok rozsudok podpísal. Obidve strany sa chcú spoločne podieľať na výchove ich jediného syna v rovnakej miere, a taktiež chcú, najmä kvôli nemu, zostať naďalej v priateľskom vzťahu.

Britská popová hviezda Adele podala predvlani v septembri žiadosť o rozvod po necelom polroku odkedy sa objavili správy o jej rozchode s Koneckim (45). Ako dôvod rozvodu uviedla neprekonateľné rozdiely. V dokumente o rozvode bolo podľa časopisu People uvedené, že rozdelenie ich majetku, výživné a starostlivosť o syna určí mediácia.

Adele si môže už vydýchnuť a kapitolu prvého manželstva, ktoré sa, žiaľ, rozpadlo, konečne uzavrieť. Minulý štvrtok podpísal sudca v Los Angeles rozsudok, v ktorom sa uvádza, že žiadna zo strán nebude platiť manželskú podporu tomu druhému a navzájom sa budú deliť o právnu a fyzickú opateru ich spoločného syna. Tým sa oficiálne manželstvo Adele a Simona definitívne ukončilo. Naďalej však zostali milujúcimi rodičmi svojho syna Angela a neprerušili preto spoločné kontakty. 

 Adelin posledný nakrútený videoklip bol k piesni Send My Love:

Čerstvo rozvedený pár sa zoznámil v roku 2011 a v januári 2012 oficiálne zverejnili svoj vzťah. O pár mesiacov neskôr sa im narodil syn. Manželstvo uzavreli v utajení v roku 2016. O tom, že sú manželia, sa verejnosť dozvedela až v januári 2017. V prejave pri prijímaní ceny Grammy poďakovala ocenená speváčka Simonovi, ktorého nazvala manželom a hneď tým vzbudila pozornosť médií. Manželstvo oficiálne potvrdila. Konecki stál vždy pri Adele v úzadí, veľa sa o ňom nepísalo. Vie sa, že kedysi pracoval pre Lehman Brothers ako investičný bankár. Svet peňazí spojený s chamtivosťou sa mu vraj zhnusil a po čase preto založil ekologickú vodárenskú spoločnosť Life Water. S partnerom Drop 4 Drop charitatívne financoval projekty čistej vody po celom svete. S Adele si navzájom rozumeli, obaja vyzerali byť šťastní, keď sa spolu niekde objavili.

Adele prešla po rozvode a kariérnej prestávke veľkou fyzickou zmenou, našťastie, jej talent a zmysel pre humor ostal rovnaký:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Časté dlhodobé pobyty Adele v USA kvôli nahrávaniu a koncertom, ktoré absolvovala bez manžela, ich manželstvu neprospeli. Navzájom sa odcudzili a bolo zjavne len otázkou času, kedy pochopia, že to takto naďalej nemôže fungovať a rozhodnú sa pre rozvod. 

​Adele sa údajne kvôli synovi zamerala na zdravý životný štýl a veľmi výrazne schudla. Nadobudla aj sebavedomie a chuť vykročiť do nového života. "Konečne je slobodná, temperamentná a cíti sa ako nový človek," hlásajú jej priatelia. Média ju odvtedy, čo prestala žiť spolu s Koneckim, spájali už s viacerými mužmi zo šoubiznisu, naposledy s britským rapperom Skeptom, ona to však popiera. Je vraj stále single a je tak spokojná. Sústredí sa na prácu pri tvorbe nového albumu.

Súvisiace články

Najčítanejšie