Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Desivý následok covidu?! Wanda Hrycová hovorí o poškodenom zraku!
Zdielať na

Desivý následok covidu?! Wanda Hrycová hovorí o poškodenom zraku!

Archívna reportáž

Už je to pár týždňov, čo prekonala producentka Wanda Adamik Hrycová covid-19. Táto choroba, ktorá už rok nivočí životy ľudí na planéte, či už priamo, alebo nepriamo cez opatrenia, sa ukazuje byť poriadne zradná a nevyspytateľná. Nielenže sa líšia od človeka k človeku príznaky, ako aj sila, s akou choroba udrie, ale aj následky sú veľmi "pestré". Wanda pocítila jeden z tých nepríjemnejších na vlastnej koži.

Wanda Adamik Hrycová (43), jediná dcéra zosnulého herca Andyho Hryca († 71), ochorela na covid-19 ešte koncom januára. Vtedy pridala aj na sociálnu sieť fotografiu, z ktorej bolo zrejmé, že ju to len "nelízlo". Aj podľa jej slov päť dní v podstate len spala a cítila sa veľmi zle. To ešte netušila, že o pár dní ju zasiahne tá najhoršia správa - jej otec podľahol 31. januára po mesiacoch boja akútnej leukémii.

Aj preto, aby uplynula nutná doba Wandinej karantény sa pohreb Andyho Hryca posunul až na 16. februára. Zronená dcéra vyplakala od jeho odchodu potoky sĺz - červené oči, opuchnuté viečka a pocit pálenia poznajú všetci, ktorí prežialili dlhé hodiny.

Wanda je aj za aktuálnym jojkárskym hitom Slovania:

​No v prípade Wandy jeden pocit pretrval aj po tom, čo slzy smútku vyschli. "Mám taký pocit, že sa mi po Covide výrazne zhoršil zrak. Máte aj vy také skúsenosti, alebo to pripisujem Covidu neprávom?" opísala svoj pocit Wanda a rovno pátrala medzi fanúšikmi na Instagrame aj po odpovedi. A prišli reakcie, ktoré možno ani radšej čítať nechcela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)

Viacerí jej potvrdili, že subjektívne tiež pociťujú zhoršenie zraku, niektorí ale pridali ďalšie nepríjemné následky, od vypadávania vlasov, cez stratu kondície, zhoršenie pleti až po vytvorenie vážnych zápalov v tele. Súhrn všetkých prejavov a následkov korony by bol aj na dve strany, tak nepredvídateľná choroba je skutočne unikát. Ako ale niekto v komentároch trefne napísal, žiaľ, sú u nás tisíce ľudí, pre ktorých bola následkom covidu smrť. V tom prípade môže aj producentka jojkárskeho výpravného seriálu Slovania ešte hovoriť o šťastí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie