Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jojkárka Soňa Skoncová porodila! Pochválila sa najkrajšou fotkou a prezradila aj MENO bábätka!
Zdielať na

Jojkárka Soňa Skoncová porodila! Pochválila sa najkrajšou fotkou a prezradila aj MENO bábätka!

Archívna reportáž

Modelka, podnikateľka a moderátorka relácie Topstar, 34-ročná Soňa Skoncová sa stala mamou. Vytúžené bábätko prišlo na svet v bojnickej nemocnici. Šťastná mama aj chlapček sú v poriadku.

Deväť mesiacov čakania sa skončilo. Krásna jojkárka Soňa Skoncová a jej snúbenec Robo Reis sa stali rodičmi vytúženého bábätka. Už dávnejšie bolo jasné, že to bude chlapček a prekvapenie na pôrodnej sále sa nekonalo.

Synček prišiel na svet s dokonalými mierami. "Som zdravý, 3600g a 52cm chlapček, o 9:08 ráno som prišiel na tento svet," napísala na Instagram láskou naplnená mama Soňa. Kto čakal, že rodičia prídu s prekvapivým či nevšedným menom, mýlil sa.

Chlapček má doma všetko pripravené, Soňa sa už nevedela dočkať:

Chlapček dostal meno po svojom otcovi. "Milujeme ťa, Robko. 10. 3. 2021, najšťastnejší deň našich životov," prezradila Soňa, že ich rodinku doplnil Robert Reis II., či lepšie povedané mladší. Moderátorka poďakovala aj zdravotníkom a najmä primárke z pôrodnice v Bojniciach, kde synčeka priviedla na svet, a kde sa pred rokmi narodila aj ona, aj čerstvý otecko. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

"Maminka je zdravá a ocinko bol po celý čas s nami našou veľkou oporou. Nemohla som si želať krajší pôrod. Som dojatá a tak vďačná," napísala Soňa zaplavená hormónmi lásky. Čaká ju nová etapa v živote a nová forma lásky, nad ktorú azda niet. Gratulujeme a želám veľa zdravia a len to najlepšie celej rodinke!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie