Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
TAKÝTO "darček" Lela k MDŽ nečakala! Vémola jej dal jasne najavo, čo od nej za to očakáva!
Zdielať na

TAKÝTO "darček" Lela k MDŽ nečakala! Vémola jej dal jasne najavo, čo od nej za to očakáva!

Archívna reportáž

Český zápasník prešiel počas uplynulého roka obrovskou zmenou z neskrotného mustanga s povesťou neverníka na lojálneho milujúceho partnera a otca. Azda si uvedomil dôležitosť rodiny práve vďaka Lelinej ráznej reakcii, keď po prevalení jeho nevery zbalila kufre a odišla s dcérkou zo spoločného domu v Prahe do jej bytu v Bratislave. V každom prípade, rodina je dnes už pokope a to je pre malú Lily najdôležitejšie, no pozornosť snúbenca si užíva aj Lela. Karlos si ju na nedávny Medzinárodný deň žien uctil celkom svojským darčekom.

MMA zápasník Karlos "Terminátor" Vémola sa českému denníku Extra.cz pochválil originálnym darčekom, ktorým obdaroval na sviatok MDŽ svoju snúbenicu, slovenskú playmate Lelu. Nejde ale o žiadny super luxusný dar, ako je u nich obvyklé. Lela sa musela uspokojiť s pichľavým sukulentom, ktorý jej športovec symbolicky daroval. Zdá sa však, že obaja sú naladení na rovnakú vlnu, keďže Lela jeho odkaz okamžite pochopila.

V podvečer Medzinárodného dňa žien azda nebolo kvetinárstvo, ktoré by nemalo vypredané. Karlos sa však na tento deň svedomito a včas pripravil a svojej snúbenici zaobstaral to, po čom vraj sama už dávno túžila. "Aj keď ja Lele vždy kupujem stovky, možno aj tisíce ruží, v správach som počul, že najpredávanejšia kvetina v Česku je stále tulipán. Lela mi povedala, že tulipány nikdy nedostala a ono tie tulipány sú najlacnejšie, takže kúpim tulipány a Lela bude mať radosť," prezradil zmenu plánu Karlos. Ten jej zvykol posielať, či už na udobrenie, alebo ako dôkaz svojej lásky, oveľa luxusnejšie bukréty.

Karlos Vémola sa svojim fanúšikom prihovára aj z pravidelnej rubriky "živákov" na Youtube:

Avšak v kvetinárstve ho zaujal nápis, ktorý tvrdil, že ak chce sa chce muž zo ženou objímať, má jej kúpiť tulipán, ak bozkávať, tak ružu. "No tak som Lele kúpil kaktus a snáď to pochopí. Krásny MDŽ!" povedal s úsmevom Karlos. A tak inokedy elegantné ruže vystriedal malý pichľavý sukulent, ktorým chcel dať Karlos svojej láske symbolicky najavo, čo ju večer bude čakať. Vo videu sa jej opýtal, že ako kaktus pomenuje. Keď povedala, že nevie, Vémola jej okamžite pripomenul, čo povedala: "Akože nevieše, povedala si, že ho budeš volať Karel, pretože tak dobre pichá". Tento dvojzmysel snáď netreba ani vysvetľovať, pochopila aj Lela.

Karlos kúpil svojej polovičke na MDŽ malý chlpatý sukulent, ktorým jej chcel naznačiť, ako s ňou túži stráviť večer:

Instagram/Karlos Vemola

​​"Môj MDŽ bolo tento rok skutočne výnimočný, pretože som prvýkrát v živote dostala tulipány, z ktorých mám veľkú radosť, a aby toho nebolo málo, dostala som kaktus. Vytváram si s ním vzťah," prezradila s úsmevom Lela, ktorá samozrejme dostala aj luxusný darček do jej zbierky od značky Cartier. "Potom sme s mojím mužom doma trošku pokaktusovali, aby toho nebolo málo, môj muž zase triumfoval," opísala Lela ich spoločný večer a nešetrila chválou na svojho "Terminátora". Nuž nech sa skrýva za "kaktusovaním" čokoľvek, nepochybne je to mimoriadne dôležitá súčasť Vémolelovského vzťahu. 


Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie