Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Divadlo Meghan a Harryho pre svet?! Veľkolepá ceremónia vraj nebola ich skutočná svadba!
Zdielať na

Divadlo Meghan a Harryho pre svet?! Veľkolepá ceremónia vraj nebola ich skutočná svadba!

Archívna reportáž

Dlho avizovaná talk show Oprah Winfrey, v ktorej hostila princa Harryho a Meghan, určite očakávanie divákov nesklamala. Ba dá sa povedať, že priam predčila všetky dohady o tom, ako ďaleko pôjde tento pár v pikantériách o svojom živote na britskom kráľovskom dvore, medzi najvyššie postavenými členmi kráľovského rodu, kam Harry patrí. Meghan sa tvárila, akoby bolo pre ňu prekvapením, aké predpisy sa tam dodržiavajú. Bola z toho vraj zmätená, ešteže ju manžel vždy podržal, aby sa nezrútila. Neváhal ísť na jej ochranu ani proti zvyklostiam kráľovského rodu. A týkalo sa to aj ich sobáša a svadby.

Vo veľmi diskutovanom rozhovore s Oprah Winfrey na americkej stanici CBS odhalili vojvodovia zo Sussexu aj detaily ich veľkolepého svadobného obradu, ktorý sledovalo milióny divákov po celom svete. Podľa ich slov bol obrad iba divadlo pred divákov, skutočný sobáš sa konal v súkromí ešte niekoľko dní predtým.

Priam šokujúce bolo odhalenie, že tri dni pred oficiálnym sobášnym obradom spečatil pár svoj vzťah na záhrade bez svedkov. "Zavolali sme arcibiskupovi a povedali sme mu, že táto veľkolepá šou je určená hlavne svetu a my chceme, aby náš sobáš bol len naším," prekvapila Meghan odhalením tohto tajomstva. "Nikto nevedel, že sme sa vzali," prezradila. Sobáš v kaplnke sv. Juraja na hrade Windsor  bolo už len divadlo, čo minimálne Meghan ako herečka vedela dobre zahrať. Keďže sa nejednalo o sobáš následníka trónu, nezúčastnili sa ho príslušníci kráľovských rodín z iných kráľovstiev. Zato boli pozvaní v hojnom počte rôzni hollywoodski herci a hviezdy svetového šobiznisu z hudobného a športového sveta, či modelingu. Z tých najslávnejších mien to boli George Cloony, Beckhamovci, James Blunt, Serena Williams, Priyanka Chopra či Elton John. 

​​​Medzi pozvanými nechýbala ani Oprah Winfrey, ktorú Meghan poznala osobne a v súčasnosti je jej susedkou v Montecite. Z toho vyplýva, že sú si blízke a Oprah stojí na jej strane, aj keď to, samozrejme, oficiálne nepriznáva.  Aj keď sobáš bol vraj len divadlom, šaty a klenoty, ktoré mala Meghan na sebe boli skutočné a priam neskutočne drahé. Stáli vraj vyše 300 000 v prepočte na eurá. Svadba so všetkou parádou a ochrankou vyšla cca na 35 miliónov eur. To skutočne nevyzeralo, že by kráľovská rodina nejako šetrila na svojom členovi a jeho vyvolenej. Dokonca na žiadosť Meghan bol pozvaný na sobáš do kaplnky vo Windsore aj černošský  kňaz s veľmi netradičným gospelovým obradom. A k oltáru ju viedol samotný budúci následník trónu, princ Charles. Pravda, musel nahradiť jej otca pre už známy spor.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine)

Novomanželom sa dostalo po skončení obradu, keď sa v kočiari viezli po uliciach Windsoru, veľkého uvítania od čakajúceho davu ich obdivovateľov. Zrejme keby milióny sledovateľov tušili, že sa pozerajú už len na "divadlo", brali by to inak, preto sa aj mnohí teraz na pár hnevajú. Na druhej strane unikli informácie, že údajný skutočný sobáš napokon nebol reálny, vraj si len vymenili sľuby, ktoré im teraz zarámované visia v ich rezidencii. Aj v tomto teda napokon vládne trošku chaos, v každom prípade, smelo môžu oslavovať hneď dve výročia svadby s trojdňovým odstupom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie