Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šišková dostala na frak pred publikom! TOUTO historkou ju zahanbil Latinák!
Zdielať na

Šišková dostala na frak pred publikom! TOUTO historkou ju zahanbil Latinák!

Archívna reportáž

Niekedy vypália veci celkom inak, ako si človek predstavoval. Na vlastnej koži to pocítila "v priamom prenose" herečka Anka Šišková (60). Chcela sa pochváliť vraj typicky ženskou schopnosťou, no jej herecký kolega ju poriadne potopil pripomenutím istej dramatickej, no napokon vtipnej situácie, našťastie.

V zábavnej súťažnej relácii sa chcela herečka Anna Šišková, ktorá minulý rok oslávila šesťdesiat rokov, pochváliť, ako aj ona dokáže vnímať viac situácií naraz. Odborníci totiž tvrdia, že tento "multitasking" je typický práve pre ženy a v tomto smere im vraj muži nedokážu konkurovať. No Anka netušila, ako ju jej herecký kolega Lukáš Latinák vzápätí podrazí jednou historkou, ktorú s ňou zažil a tomuto jej tvrdeniu odporovala. Divákov tým obaja poriadne rozosmiali. Našťastie sa Šišková neurazila, naopak, smiala sa spolu s ostatnými.

To, že ženy dokážu robiť niekoľko činností naraz, je známe aj bez vedeckých štúdií. No aj v tomto smere sa táto schopnosť líši od ženy k žene, ba môžu ju mať aj podaktorí muži. Anička Šišková sa však na dôkaz toho pochválila, že dokáže telefonovať a súčasne počúvať konverzáciu cudzích ľudí pri vedľajšom stole.

Anka Šišková je nad vecou, rada si aj sama zaspomína na pikantné momenty:

​Herečka ale zrejme nečakala, že Latinák, ktorý s ňou súťažil, pohotovo zareaguje. "Viem ako si naposledy telefonovala, takže by som to radšej nevyťahoval," vopred ju varoval. Ona sa ale dožadovala vysvetlenia, a preto pokračoval. Určite ju jej kamarát a kolega nechcel zahanbiť, skôr chcel pobaviť publikum a tak spustil. "Pamätáš si, ako ťa zastavili policajti na českej diaľnici? ´Ááá, to ste vy, pani Šišková. Viete, čoho ste sa dopustili? Išli ste stosedemdesiat´," pripomenul jej slová policajta a pokračoval v historke.

​"A Anička hovorí: ´Ježiš, prepáčte, ja som si nevšimla, práve som telefonovala´," zopakoval jej odpoveď vo svojej imitácii, čo rozosmialo okrem publika aj samotnú dotknutú herečku. "To je najlepšia výhovorka, aká môže byť," zhodnotil na záver jej vysvetlenie Latinák. Už nedodali, akú pokutu si za tento dvojnásobný prešľap Šišková vyslúžila, zrejme to ale nebolo nič dramatické, keď o tom dokážu takto žartovať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie