Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Definitívny koniec! Hviezdny pár sa už dokopy nedá, speváčka priznala novú lásku!
Zdielať na

Definitívny koniec! Hviezdny pár sa už dokopy nedá, speváčka priznala novú lásku!

Archívna reportáž

Britská speváčka hitu Price Tags po búrlivom vzťahu fešákom Channingom Tatumom plnom rozchodov a následných udobrení opäť žiari šťastím. Aj keď niektorí jej fanúšikovia dúfali, že to s fešným hercom opäť nejak polátajú, iba štyri mesiace po ich poslednom rozchode v októbri 2020 ju paparazzi načapali v spoločnosti neznámeho mladíka. Speváčka sa však napokon rozhodla vyjsť s pravdou von celkom vtipným spôsobom.

Speváčka Jessie J (32) žiari po rozchode s hercom Channingon Tatumom opäť šťastím po boku exotického fešáka. Zverejnené paparazzi fotky z ich spoločného rande v LA však speváčku nezachytili práve v najlichotivejších momentoch a tak sa rozhodla ísť s pravdou von sama. S fanúšikmi na sociálnej sieti zdieľala niekoľko súkromných záberov s Maxom, ako sa tanečník s vietnamskými koreňmi volá, a zároveň poslala paparazzom jasný odkaz. 

Speváčka a textárka mnohých hitov sa v posledných rokoch objavovala na titulkách bulvárnych plátkov najmä v súvislosti so vzťahom s americkým hercom Chaningom Tatumom. Pár sa počas dvoch rokov trvajúceho vzťahu niekoľkokrát rozišiel, nuž a ten posledný rozchod na jeseň minulého roku ich láska už "nerozchodila". Jessie J však dlho nesmútila a iba pár mesiacov po rozchode oficiálne priznala nový vzťah. Urobila tak po tom, ako denník Daily Mail zverejnil paparazzi fotky, ktoré zachytávajú dvojicu na romantickom rande, avšak speváčka ostala po ich zočení ako obarená.

Jessie J preslávil hit Price Tags:

"Dnes o nás vyšiel vskutku milý článok, ale tie fotky?! Vyzerám na nich ako starý chlap, ako otec Lorda Farquaada s poriadnym vlasovým odrastom," napísala vtipné hodnotenie svojho zjavu, ktorý prirovanla k známej postavičke zo Shreka. "Max a ja si si myslíme, že si zaslúžite lepší výber fotiek. Zároveň vás to ušetrí skrývania sa v aute či v kríkoch," odkázala paparazzom na záver v komentári pod fotkami s Maxom. Tanečníkovi a slávnej speváčke to spolu veľmi pristane a obaja vyzerajú byť veľmi šťastní, a tak nie je dôvod sa viac skrývať. V spomínanom článku totiž novinári označili Maxa za jej "mužského kamaráta", a preto Jessie uviedla veci na pravú mieru: "Max nie je môj kamrát."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessie J (@jessiej)

​Speváčke bola pritom iba koncom roka 2020 diagnostikovaná Meniérova choroba, čo je ochorenie vnútorného ucha a sprevádza ho zvonenie v ušiach, problémy so sluchom či strata rovnováhy. Jessie, našťastie, pohotovo zareagovala a nechala sa vyšetriť, po predpísaní vhodných liekov nepríjemný stav ustúpil. Nie je to pritom jediný zdravotný problém, s ktorým sa musí krehká kráska popasovať.

Ešte pre 5 rokmi jej lekári diagnostikovali adenomyózu, čo je chorobný stav pri ktorom výstelka maternice vrastá do svalovej vrstvy jej steny a okrem veľkých bolestí spôsobuje aj ženskú neplodnosť. Speváčka sa však vyjadrila, že napriek tomu verí v zázrak, že sa jedného dňa stane mamou. Azda sa jej to podarí čoskoro práve so sympatickým Maxom.

Súvisiace články

Najčítanejšie