Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tereza Nvotová sa vydala! Dcéra Anky Šiškovej si vzala hollywoodskeho herca!
Zdielať na

Tereza Nvotová sa vydala! Dcéra Anky Šiškovej si vzala hollywoodskeho herca!

Archívna reportáž

Naposledy bolo počuť o mladšej dcére slovenskej herečky Anky Šiškovej v čase, keď mladá režisérka Tereza Nvotová zažívala úspech s jej celovečerným filmovým počinom s názvom Špina. Málokto však vie, že sa Tereza behom rokov usadila v Spojených štátoch amerických. Z vážnych dôvodov sa ale nedávno vrátila domov na Slovensko.

Za neplánovaným návratom 32-ročnej Terezy Nvotovej naspäť do rodnej zeme bolo vypuknutie koronavírusovej pandémie, ktoré postihlo štáty za veľkou mlákou azda najhoršie. Tereze sa vraj iba tesne podarilo ujsť pred hromadnou uzáverou hraníc.

Avšak okolnosti jej úteku boli ako z pera filmového scenáristu, detaily porozprávala samotná Tereza v dokumente Českej televízie. Dcéra Anky Šiškovej sa za posledné roky udomácnila v meste ktoré nikdy nespí, v New Yorku. Našla si tam nielen prácu a zázemie, ale aj partnera, hollywoodskeho herca Jacoba Pittsa (40), známeho napríklad s komédie Eurotrip.

Terezina mama je obľúbená slovenská herečka, Anka Šišková:

Pred odchodom na Slovensko sa však zaľúbenci rozhodli urobiť veľmi vážny životný krok, vstúpiť do zväzku manželského. A tak sa netradične, no nemenej romanticky, vzali pod oknami newyorskej matriky, kde si vymenili manželské sľuby a následne obaja odišli do bezpečia, na Slovensko. Svadobné prípravy okorenili aj byrokratické požiadavky. Zohnať niektoré dokumenty uprostred zúriacej krízy nebolo úplne jednoduché, no dnes sú zaľúbenci svoji a brázdia ulice Bratislavy. "Nikdy som si nemyslela, že sa z tohto výletu vrátim do nového domova, a vydatá," napísala Tereza k romantickej fotke na streche jedného z newyorských činžiakov a pridala hashtagy, kde sa lúči s New Yorkom a zdraví Slovensko.

Tereza Nvotová sa pred odchodom na Slovensko vydala za amerického herca Jacoba Pittsa:

O tom, že si Tereza v New Yorku vytvorila silné zázemie priateľov svedčia aj mnohé gratulácie s odkazmi, že im budú obaja veľmi chýbať. "No teda, a Jacob ide s tebou? Budete mi obaja veľmi chýbať. Majte šťastný let," píše jeden z mnohých priateľov Terezy a Jacoba v komentári. Avšak úplne opačné pocity má Terezina mama, herečka Anka Šišková, ktorá je rada, že má svoju mladšiu dcéru po dlhom čase opäť doma, vo svojej blízkosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie